Nederlag mod Lyngby BK i Reserveligaen

07.10.2021 12:50

Dagens kamp mod Lyngby BK i Reserveligaen endte med et nederlag på 3-1. Brøndby-spillerne fik ellers en fornem start på opgøret, da man allerede i det første minut fremtvang et straffespark, som Pavlovic omsatte til et føringsmål.

Målet gjorde, at man det første kvarters tid havde et godt tag på Lyngby-holdet. Således fik Singh og Divkovic masser af plads på kanterne og var gode til at blive sendt i dybden. Sidstnævnte havde endda en flot skurede afslutning fra kanten af feltet, som desværre tog sammenføjningen af træværket.

Dog var Lyngby gode til at gøre det svært i det blågule opspil, men der faldt ikke flere scoringer i første halvleg, og derfor kunne mandskaberne gå til pause med en Brøndby-føring.

Efter pausen var der chancer i begge ender, og Divkovic kom igennem til en fin afslutning ti minutter efter anden halvlegs begyndelse. Efter en times spil var der comeback til Peter Bjur, der afløste Blas Riveros på den venstre wingback, og således fik Bjur sine første minutter i benene denne sæson.

Hjemmeholdet kom dog igen med et kvarter tilbage af opgøret, da et hårdt, fladt indlæg blev sendt ind foran mål, og som blev rettet ind i kassen af en Lyngby-spiller. Og der gik ikke længe, før Lyngby igen scorede. Der blev slået et tidligt indlæg fra højresiden, og inde i boksen kunne angriberen heade en kraftfuld bold i kassen til en føring på 2-1.

To minutter før tillægstid udbyggede hjemmeholdet føringen ved en scoring på hjørnespark til kampens resultat på 3-1 til Lyngby.