Getty Images

Landsholdsoverblik: Sådan er det gået vores spillere indtil videre

16.11.2021 10:20

De første par kampe for vores spillere er nu overstået, og vi giver dig her et overblik over, hvordan det er gået vores spillere i deres respektive nationaldragter indtil videre. 

Mikael Uhre og Andreas Maxsø 
Vores anfører og 3F Superliga-topscorer var udtaget til det danske A-landshold, som mødte Skotland på Hampden Park i Glasgow. Maxsø overværede hele kampen fra bænken, mens Uhre kom på banen og dermed fik landsholdsdebut i en kamp, som desværre gav danskerne det første nederlag i denne VM-kvalifikation.

Uhre blev sendt på banen i det 72' minut og tilsnusede sig få øjeblikke efter en stor chance i det lille felt, hvor angriberen drejede en halv gang rundt om sig selv og prøvede at sende kuglen i nettet med det svage ben. Desværre fik han ikke ramt bolden ordentligt, og dermed blev bolden clearet i stedet. 

På trods af 2-0-nederlaget slutter Danmark samtidig et fornemt landsholdsår og VM-kvalifikation, der betyder, at danskerne skal til VM i Qatar næste år. 

Anis Slimane
Midtbanespilleren var med for start og fik næsten hele kampen for det tunesiske landshold, da Tunesien tabte med 1-0 til Ækvatorial Guinea i VM-kvalifikationen. Tuneserne holder med nederlaget lige akkurat Ækvatorial Guinea bag sig med en bedre målscore, da begge lande ligger á point med ti af slagsen. 

Der resterer stadig én gruppekamp for Slimane og co., da de senere i dag møder Zambia, som ligger tre point efter på tredjepladen.

Henrik Heggheim (U21)
Vores norske forsvarsspiller startede inde og spillede hele kampen, da Norges U21-landshold slog Finland U21 i EM-kvalifikationen. Vi skulle helt frem til det 55' minut for at finde kampens første mål.

Efter nordmændende fik hul på bylden, var der dog aldrig reel tvivl om kampens udfald, og de fik således kort efter scoret yderligere to kasser til kampens resultat på 3-1. 

Nordmændene møder senere i dag Aserbajdsjan U21, som lige nu ligger andensidst i gruppen med et enkelt point. Der er stadig vigtige point på spil, da Heggheim og holdkammeraterne konkurrerer mod gruppens førerhold Kroatien, som lige nu er tre point foran.  

Mads Hermansen og Morten Frendrup (U21)
De to tidligere Brøndby Masterclass-spillere er udtaget til det danske U21-landshold, som møder Tyrkiet i EM-kvalifikationen senere i dag.

Anton Skipper var oprindeligt udtaget, men forsvarsspilleren har forladt landsholdslejren grundet en skade. 

Kampen ser således ud:

Tyrkiet - Danmark
16. november kl. 18:00
Tyrkiet

Kampen bliver vist på TV2.