Maxsø før premiere: Vi har rykket os meget

17.07.2021 14:00

Efter næsten to måneder uden Superliga-bold er det en selvsikker Andreas Maxsø, der i morgen fører Brøndby IF ind på Ceres Park til åbningskampen mod AGF. Anføreren føler, at der er flere ting, der taler for, at vi for sjette gang i træk vil indlede en Superliga-sæson med tre point.  

- Det gør vi, fordi vi er klar. Jeg føler, at vi har rykket os meget med de spillere, som er kommet ind på nye positioner. Så det er derfor, at vi vinder. Vi arbejder stenhårdt hver dag. Vi prøver alle sammen at forbedre os, og jeg synes, at man kan se fremskridt. Så det har været en rigtig, rigtig god opstart. 

AGF sluttede som nummer fire i 2020/2021-sæsonen, men ovenpå forårets vitale triumf på Ceres Park i næstsidste spillerunde er Maxsø komfortabel med at skulle begynde sæsonen mod århusianerne. 

- Vi glæder os til at komme tilbage. Nu havde vi en god oplevelse sidst i Aarhus. Men det er et hold, som vi kender. Jeg tror ikke, at de kommer til at ændre sig meget, i forhold til hvad vi ved om dem. Så jeg føler, at vi står godt til dem. Så det bliver spændende.  

Derfor forventer Maxsø atter at stå overfor en aggressiv modstander, der fra første sekund vil forsøge at stresse vores opspil højt på banen. 

- Vi ved, at AGF vil komme ud med alt, hvad de har. Så vi skal gøre det klogt, og vi skal være gode til at spille ud af deres pres, fordi vi ved, at de kommer med en masse intensitet. 

Fire sejre i de første fire Superliga-runder lagde i sidste sæson fundamentet for det senere mesterskab. Ikke desto mindre er en stærk sæsonstart i kraft af kvalifikationen til europæisk fodbold ifølge Maxsø særlig vigtig i år. 

- Vi er danske mestre, og der er selvfølgelig kommet en masse selvtillid ud af det. Men omvendt ved vi også godt, at det er en ny sæson, og at alle starter fra 0. Det bliver selvfølgelig vigtigt at få en god start. Særligt fordi vi længere henne har europæiske kampe. Det er alfa omega, at vi får en god start, så vi får noget selvtillid og kan gå frit ind til de europæiske kampe.

Sæsonpremieren har kickoff kl. 19:00. Der må desværre endnu ikke komme udebanefans med til kampe i 3F Superligaen, men kampen vises på 3+.