Flere smittede i Brøndby-truppen

11.08.2021 12:02

Som følge af de seneste tilfælde af positive Covid-19-tilfælde i Brøndby-truppen har man i klubben løbende skærpet protokollerne, og blandt andet kviktester man nu dagligt spillerne ved ankomst.

Før dagens træning blev spillerne derfor kviktestet, og desværre testede fire spillere positiv for Covid-19.

Det drejer sig om Christian Cappis, Mathias Greve, Tobias Børkeeiet og Thomas Mikkelsen. De fire spillere har efterfølgende fået foretaget en PCR-test og er nu sendt i isolation, mens man afventer de endelige svar fra deres PCR-test.

De øvrige spillere og stab, der blev kviktestet i morges, testede alle negativt, men man valgte at lade spillerne selvtræne i dag, før man igen møder ind til træning i morgen.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om situationen i klubben.

- Vi afventer lige nu de endelige svar fra de fire spilleres PCR-test, og vi vil være utrolig ærgerlige over, hvis vi må undvære de fire spillere. Det kunne næsten ikke komme på et værre tidspunkt, da vi potentielt set må undvære disse spillere i nogle vigtige kampe. Siden det første smittetilfælde i truppen for et par uger siden har vi løbende skærpet protokollerne, og det vil vi fortsætte med.

- I takt med at samfundet er blevet åbnet mere, er der nu desværre en naturligt større risiko for at få smitte ind i truppen, især da de aldersgrupper, som vores spillere befinder sig i, er blandt de sidste i befolkningsgrupperne, som modtager vaccinationer. En stor ros skal lyde til trænerstaben og spillertruppen, som har været hurtige til at reagere og tilpasse sig de skærpede protokoller over de seneste uger. Med et tæt program foran os vil truppen blive presset til det yderste. Vi kommer til at kæmpe med alt, hvad vi har, men det er naturligvis et slag for os, at vi potentielt må undvære de spillere.

Udover de fire spillere, der nu er sendt i isolation, er Josip Radosevic og Sigurd Rosted ligeledes i isolation på grund af af positive Covid-19-tests.