Getty Images

Farvel til Rezan Corlu

31.08.2021 21:45

Brøndby IF’s midtbanespiller Rezan Corlu skifter til Lyngby BK på en permanent aftale. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen ønsker Rezan Corlu alt det bedste i sin nye klub og er samtidig ærgerlig over, at det ikke blev til mere spilletid for midtbanespilleren.

- Rezan er en rigtig dygtig fodboldspiller, som for at blomstre, har brug for mere spilletid end vi p.t. kan tilbyde. Rezan er en af vores egne drenge, som vi siden hans ungdomsår her i klubben har set et stort potentiale i. Derfor er både han og vi naturligvis ærgerlige over, at det heller ikke denne gang blev til mere spilletid for Rezan. Nu har han fået muligheden for at komme tilbage til Lyngby BK, hvor vi er helt sikre på, at han kommer til at gøre en forskel, og vi ønsker Rezan alt det bedste.

Selv siger Rezan Corlu om skiftet til Lyngby BK.

- Jeg er utroligt taknemmelig for min tid i klubben, og vil gerne takke alle holdkammerater og trænere som jeg har mødt og arbejdet med igennem årene i klubben. Jeg er ærgerlig over, at det ikke blev til mere i Brøndby IF, men jeg vil rigtig gerne ud og spille noget fodbold og til et sted, hvor jeg kan mærke troen på mig. Det får jeg muligheden for i Lyngby BK. Jeg havde en rigtig god tid i Lyngby BK, så jeg føler, at det er det rigtige for mig lige nu i min karriere. Til sidst vil jeg rigtig gerne takke Brøndby-fansene for deres opbakning til mig, og den kærlighed jeg fik, da jeg kom tilbage til klubben.

Rezan Corlu har i indeværende sæson fået spilletid som indskifter i tre 3F Superliga-kampe og har siden sin Superliga-debut for Brøndby IF tilbage i 2015 spillet 25 kampe.