Faninformation til søndagens Derby

05.08.2021 08:02

På søndag gælder det første Derby i sæsonen, når de danske mestre besøger Parken. 2.500 Brøndby-fans har sikret sig billet til udeafsnittet, og herunder kan du finde relevant faninformation til kampen.

Tjek af Corona-pas og identitet
Indgangene vil være åbne fra kl. 14:00. Kampstart er kl. 16:00.

Der vil i indgangen skulle fremvises gyldigt Coronapas samt en billet med navn påtrykt.

Navnet på Coronapasset og navnet påtrykt billetten skal være identisk for at få adgang til kampen. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd tjekker, at din printede billet har det korrekte navn påtrykt.

Vi opfordrer til at benytte appen ”Coronapas” til nemt at fremvise et gyldigt Coronapas med navn. Hav udprintet billet og Coronapas klar ved indgangen, så vi undgår køtider.

Du kan læse mere om kriterierne for gyldigt Coronapas og appen lige her.

Personer under 16 år er undtaget kravet om Coronapas. Her vil det stadig gælde, at man skal fremvise et gyldigt ID sammen med sin billet – det gyldige ID kan være et Coronapas.

Sådan ændrer du navn på din billet

  1. Login på https://billet.brondby.com
  2. Tryk på dit navn oppe i højre hjørne og klik på "Min konto"
  3. Klik på "Gå til billet" (firkanten med en pil i)
  4. Klik på "overfør billet" og indtast e-mailadressen på vedkommende, der skal have billetten (OBS! vedkommende skal have en bruger i systemet, og det er dén e-mail, der skal benyttes)


Transport
De aktive fangrupper opfordres til at mødes på Axeltorv kl. 12:00 med samlet afgang mod Parken kl. 13:00.

Efter kampen vil der være indsat specialtog fra Svanemøllen Station, som vil køre mod Vestegnen. Toget vil ikke stoppe på de fleste stationer inden Københavns Hovedbanegård.