Brøndby IF og Josip Radosevic forlænger

20.08.2021 11:00

Brøndby IF og den 27-årige midtbanespiller Josip Radosévic har forlænget den nuværende aftale, der stod til at udløbe næste sommer. Kontrakten med Josip er forlænget med tre år, så den nu løber frem til sommeren 2025, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Josip har i sine tre år i klubben været igennem en stor udvikling, hvor han allerede i sidste sæson viste stort lederskab på banen og i omklædningsrummet. Han er kompromisløs til træning, og med sin indstilling er han med til at presse og løfte de andre spilleres niveau. Det lederskab tager Josip også med sig ind på banen, og han var central i at mesterskabet endte på Vestegnen i sidste sæson. Josip er en af rollemodellerne i vores trup, som altid går forrest, hvilket han trives med, og derudover har Josip og hans familie det rigtig godt i Danmark. Derfor har både vi og Josip haft et ønske om at forlænge aftalen, og den strækker sig derfor nu til sommeren 2025, hvilket vi alle er utrolig glade for.

Selv fortæller Josip Radosévic om beslutningen om at forlænge med Brøndby IF.

- Jeg har det utrolig godt i Brøndby IF, og jeg nyder den store tillid, trænerteamet og mine holdkammerater viser mig til træning og kamp. Den tillid forsøger jeg hver uge at betale tilbage ved at gå forrest og tage ansvar. Jeg er stolt over, at vi vandt mesterskabet i sidste sæson, og at vi i dag har et rigtig stærkt hold, som jeg er stolt over at være en del af. Jeg har udviklet mig meget, siden jeg kom til klubben, og jeg arbejder dagligt på at udvikle mit spil, så jeg kan fortsætte med at bidrage til holdets udvikling. Tidligt i min karriere kiggede jeg meget indad, men med den rolle jeg har i dag i Brøndby, så har jeg ligeså meget fokus på, hvordan vi som hold udvikler os. I denne sæson har vi haft marginalerne lidt imod os, men med hårdt arbejde og fokus skal sejrene og pointene nok komme.