Mráz: Vi skal være kyniske

31.05.2020 13:00

Efter en lang pause på godt og vel tre måneder, der har holdt fodbolden tilbage, glæder angriberen sig til nu endelig at kunne trække i den gule trøje igen. Slovakken håber, at holdet hurtigt kan genfinde formen fra før den ufrivillige pause. 

- Det er lang tid siden, vi har spillet, så vi er selvfølgelig rigtig glade for at ligaen vender tilbage nu. Vi har haft to træningskampe, hvor vi skulle finde tilbage til den form, vi viste mod FC Nordsjælland inden Corona-pausen. Jeg håber, vi er klar og kan vise, at vi kan spille op til vores bedste og få de tre point. 

Som frontløber på Vestegnen står man ofte overfor en del pres udefra, men det er ikke noget der slår den 23-årige angriber ud af kurs. 

- Der vil altid være pres på os angribere, der skal score målene, men det er ikke nyt for mig. Jeg prøver altid at gøre mit bedste for at hjælpe holdet og bidrage med mål.

Men spørger man Brøndbys 9'er, så nyder han da også godt af at befinde sig på et notorisk chanceskabende mandskab. 

- Det er altid vigtigt at skabe mange chancer for at score mål. På tirsdag er det dog ikke sikkert, vi kommer frem til ligeså meget, så vi skal være kyniske, når chancen opstår. SønderjyskE er et meget fysisk hold, og jeg formoder, at de kommer til at spille på omstillinger. Så vi nødt til at være fokuseret hele tiden, afslutter Brøndby-angriberen. 

Foto: Getty Images