KØB GULT

08.04.2020 14:00

Hele Danmark står i en ekstraordinær situation, og alle er mere eller mindre påvirket af dette. Som klub kan vi samtidig mærke, at opbakningen og fællesskabet omkring klubben, fra alle dem med Brøndby IF i hjertet, fortsætter med uformindsket styrke. Vi modtager en masse henvendelser, tilkendegivelser og opfordringer fra fans, der gerne vil bakke op omkring klubben og vores partnere.
 
Derfor går hele fællesskabet nu sammen om ’KØB GULT’ tiltaget.
 
Klubben, fansene og fanafdelingen søsætter derfor en række initiativer for fællesskabet omkring Brøndby IF, som alle kan tage del i og på den måde bakke op om klubben og dens partnere.

Du kan se de forskellige muligheder fra klub, fans og partnere nedenfor.

FORNY DIT SÆSONKORT
Du kan allerede nu forny dit sæsonkort, så du også har din faste plads på Brøndby Stadion til næste sæson. 

Vi kender endnu ikke omfanget af COVID-19, og desværre ved vi ikke præcist, hvornår vi igen kan spille kampe med tilskuere på tribunerne. Divisionsforeningen arbejder med flere scenarier for at færdigspille indeværende sæson, og lige nu er forventningen, at 2020/21-sæsonen kan starte på sædvanlig vis. 

På den baggrund har vi besluttet, at vi nu åbner for at forny sit sæsonkort til næste sæson lidt tidligere, så man både kan vise sin opbakning til klubben her og nu, og samtidig sikre sin plads på stadion til næste sæson.  

Hvis du fornyer dit sæsonkort fra sidste sæson, sparer du 10%. 

Du kan forny dit sæsonkort her

KØB BRØNDBY-GEAR I VORES WEBSHOP
Selvom Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion holder lukket på grund af COVID-19, er det stadigvæk muligt at shoppe online på brondbyshoppen.dk.

Vi sender hver dag bestillinger af sted, og når man ikke kan komme i shoppen på stadion, tilbyder vi gratis fragt på alle køb over 299,- kr.  

På brondbyshoppen.dk er det bl.a. muligt at købe vores hjemmebanetrøje med Køb Gult-tilbud for kun 399,- samt meget andet fedt Brøndby-gear.

Du kan komme til Brondby Shoppen online her

STØT VORES PARTNERE
På denne side kan du bakke op om klubbens partnere, som bl.a. har lavet særlige tilbud til det blågule fællesskab i en tid, hvor alle partnere og fans er klar til at bakke op om hinanden.

Du kan se tilbuddene og benytte dig af dem på linket nedenfor, og vi håber, du finder noget på listen af blågule partnere, som du kan bruge. 

Nederst på siden finder du en brancheoversigt, så du kan dykke ned i de virksomheder, som kan løse lige netop dine behov.

Se alle tilbuddene fra vores partnere her

KØB BILLET TIL LEGENDEKAMPEN 'FODBOLD MOD CORONA'
Daniel Agger og Thomas Kahlenberg tager nu under overskriften ’Fodbold mod corona’ initiativ til en velgørenhedskamp på Brøndby Stadion. 

De to Brøndby-koryfæer stiller op for Brøndby IF Legends sammen med en række andre tidligere Brøndby-stjerner, såsom Ebbe Sand, Johan Elmander, Kim Daugaard, Dan Anton Johansen og Kim Vilfort. Brøndby IF Legends møder et Superliga Allstars hold med forhenværende Superliga-stjerner som Lars Høgh, Lars Jacobsen, Michael Gravgaard, Jesper Grønkjær, Thomas Helveg og Stig Tøfting. 

Læs meget mere om kampen her, hvor du også kan købe billetter.

En klub, én værdi | FÆLLESSKABET