Frederiksen: Pokalen er vigtig for os

30.10.2019 11:30

I aften gælder det 1/8-dels finalen i Sydbank Pokalen, hvor SønderjyskE er modstanderen. Kampen spilles i aften kl. 18:00 på Brøndby Stadion, og cheftræner Niels Frederiksen fortæller her om sine tanker om kampen.

- Pokalen er vigtig for os, og vi vil rigtig gerne skaffe endnu en pokaltitel til klubben. Vi kommer derfor til at holde godt fast i holdet, vi har spillet med på det seneste. Jeg kan ikke udelukke, at vi muligvis skifter på et par positioner, men vi kommer ikke til at skifte 5-6 mand i startopstillingen. Vi skal arbejdere videre på det, vi har leveret i vores sidste tre kampe og spille os videre til kvartfinalen.

- Vi mødte SønderjyskE for nogle runder siden, men kampen i aften vil være anderledes. Vi har skiftet system, så nu vi må se hvordan SønderjyskE griber systemskiftet an, men hidtil har SønderjyskE været relativt stabile i deres system upåagtet modstander.

- I vores seneste tre kampe er vi lykkedes med at score 11 mål, så vi skal ud og jagte mål ved at styre kampen og stresse dem til at lave fejl. Vi skal sgu vise dem, at det er Brøndby Stadion det her. SønderjyskE har mange gode spillere og offensive kvaliteter, så det bliver en svær pokalkamp, og vi kommer nok ikke til at score fem mål i aften som mod Randers FC i søndags, men vi vil ud og score mere end bare et mål med den stærke opbakning, vi har i ryggen på Brøndby Stadion.

Kampen bliver dog uden midtbanemotoren Josip Radosevic, som i søndagens kamp mod Randers FC måtte udgå med en skulderskade, som desværre holder ham ude resten af efterårssæsonen.

- Vi er rigtig ærgerlige over at miste Radosevic i resten af efteråret til den skulderskade, han pådrog sig i søndags. Han har været en vigtig spiller os, og især i erobringsspillet har han gjort det godt for os. Men sådan er det desværre nogle gange i fodbold, og nu er der så andre der får chancen.

- Frendrup kom ind i søndags og var en fin erstatning for Radosevic. Lasse Vigen er med i truppen i aften efter et langt fravær, og Tibbling er stærkt på vej tilbage fra sin skade, så trods den triste nyhed om Radosevic, så er der også lidt godt nyt på den front. 

Har du endnu ikke sikret dig billet til pokalgyset, kan du købe billetten her. Du kan også læse mere om programmet i Fanzonen her.

Foto: Getty Images