Faninfo til pokalgyseren mod SønderjyskE

28.10.2019 12:57

På onsdag tager vi hul på næste runde af Sydbank Pokalen, når SønderjyskE gæster Brøndby Stadion. Opgøret bliver fløjtet i gang kl. 18:00, og der er som altid mulighed for at bruge et par ekstra timer i Brøndby op til kampen. Du får her et overblik over programmet. 

Pokalfokus i Fanzonen
Før kampen vil der være mulighed for at vinde Lasse Vigens match worn-trøje fra Pokalfinalen 2019. Vinderen findes i dagens kahoot-quiz, hvor førstepræmien løber med trøjen. Dagens sportslige optakt vil som sædvanlig blive præsenteret i samarbejde med Betfair og 3point.dk.

På skærmene vil der være mulighed for at gense pokalminder. Både fra de store finaler, men også kampe fra mindre stadioner rundt omkring i landet.

Hvis du kommer direkte fra arbejde eller skole, og har effekter, som du ikke kan eller vil medbringe til kampen, så kan du benytte dig af vores nye garderobe tilbud, som du finder ved indgangen til Fanzonen.

Der vil som altid være rig mulighed for at få noget at spise før, under eller efter kampen. Til dagens kamp kan vi byde velkommen til en ny foodtruck i form af Smokestack Bar-B-Que, der laver burgere med kød tilberedt over mange timer i røgovn ved lav temperatur. Derudover vil der være steak-sandwich fra Fuego og falafel og oksespyd fra Mamati.

Program i Fanzonen

Kl. 15:00-16:00
Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- og Sodavand 20,-

Kl. 15:00
Foodtrucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise

Kl. 16:30
Quiz på skærmene: Mulighed for at vinde Lasse Vigens match worn-trøje fra pokalfinalen 2019

Kl. 16:55
Sportslig optakt i samarbejde med Betfair og 3point.dk

Kl. 18:00
Kampstart: Brøndby IF – SønderjyskE

Kl. 18:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben

Ca. kl. 19:50
Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt

Hygge i Familie Loungen
Inden aftenens pokalopgør på Brøndby Stadion vil der som altid være masser af sjove aktiviteter i Familie Loungen, hvor man kan varme op til kampen i esport-området eller hygge over et spil bordfodbold eller bordtennis. Man kan også blot nyde en slushice eller en varm kakao i børnevenlige omgivelser, inden turen går ind på stadion. Familie Loungen åbner som sædvanligt to timer før kampstart.

Foto: Getty Images