Ny Familie Lounge til de yngre fans åbner søndag

04.04.2018 14:05

En af hjørnestenene i strategi 6.4 omhandler Danmarks mest engagerede fans. Som del af denne strategi vil vi gerne skabe endnu bedre rammer for, at vi også fremover kan udvikle fankulturen og tiltrække flere fans til Brøndby IF's kampe.

I december 2017 åbnede vi Ebbe Skovdahl Fan Lounge til vores sæsonkortholdere på Loxam tribunen, og til sommer kommer vi til at åbne op for nordens bedste fanzone, der bliver placeret bag Sydsiden. Men allerede på søndag kan vi løfte sløret for endnu en lounge på Brøndby Stadion - denne gang til de alleryngste fans.

Til kampen mod AC Horsens på søndag glæder vi os nemlig til, at vi nu kan åbne dørene for vores nye Familie Lounge, der skal skabe rammerne for, at vi kan få endnu flere børn og familier på fansiden.

Den nye Familie Lounge får til huse i lokalerne under Michael Laudrup Lounge og Brøndby Gymnasium, hvor der tidligere lå et fitness center. Her vil der være aktiviteter og faciliteter til børn i alle aldre, og der vil samtidig være direkte adgang til stadion fra loungen. Har man et Brøndby Junior-medlemskab eller sæsonkort til familieafsnittet på Loxam tribunen, kan man desuden anvende Familie Loungens faciliteter under selve kampen eller i pausen af kampen.

Familie Loungens faciliteter indeholder blandt andet følgende:

eSport og gaming område
Et af de større tiltag i Familie Loungen bliver det nye eSport-område. Her er der forskellige Playstation-miljøer, hvor der kan spilles FIFA. Derudover vil der i samarbejde med vores eSport partner MM Vision være installeret komplette gaming PC’ere med tilhørende udstyr, hvor der er mulighed for at spille forskellige spil fra EA Sports. Dette kan ovenikøbet gøres i vores nye eSport gamerstole fra Vertagear, der også kan købes i Brøndby Shoppen.

Kreativt værksted sammen med Søstrene Grene
Til de kreative fans vil der være et område, hvor man kan tegne, male eller lave andre kreative ting. Her stiller Søstrene Grene forskellige redskaber til rådighed. Til hver kamp på Brøndby Stadion vil dagens tegning blive kåret og hængt op på opslagstavlen. Vinderen får en kuffert fra Søstrene Grene med forskellige tegneredskaber.

Sangværkstedet
En af Brøndby Stadions varemærker er den fantastiske stemning, der skabes fra tribunerne, hvor lydkulissen med Brøndby-sange er i en klasse for sig. I Familie Loungens sangværksted vil der være mulighed for at lytte og lære teksterne til de mest kendte sange, som synges fra Sydsiden. Her er der nemlig opsat tablets, hvor man kan vælge sine sange, tage høretelefonerne på og så stemme i med resten af Sydsiden.

Aktivitetssal 
I aktivitetssalen er der en lille boldbane med et stort stadionmaleri som flot kulisse, hvor man kan afprøve sine egne fodboldfærdigheder på de små mål. Derudover er der det helt nye ”Active Floor”-system, hvor man spille mange forskellige spil mod hinanden på et oplyst gulvareal som spilleplade, hvor en maskine i loftet registrerer ens bevægelser. Dette er et must at prøve for de legesyge.

I aktivitetssalen er der desuden direkte adgang til stadion, hvis man har billet eller sæsonkort til Loxam tribunen.

Bordtennis, pool og bordfodbold 
I bedste ungdomsklub-stil vil der selvfølgelig også være mulighed for at udfordre sig selv og sine medfans i bordtennis, en runde pool eller en omgang bordfodbold med Carlsberg Sport.

Udendørs aktiviteter
Når vejret tillader det, vil der i området foran Familie Loungen blive opsat hoppeborge og andre udendørs aktiviteter, som børnene også kan forlyste sig med, inden de skal ind og se Brøndby-spillerne løbe på banen. 

Praktisk info samt Familie Parkering
Familie Loungen åbner som udgangspunkt to timer før kampstart. Indgangen finder du på den nordøstlige side af stadion mellem Indgang F og indgangen til Michael Laudrup Lounge. Alle børn og forældre med gyldig billet eller sæsonkort har adgang til loungen inden kampen. Brøndby Junior-medlemmer og sæsonkortholdere til Familie-afsnittet har derudover adgang til loungen under kampen samt i pausen.

Som noget helt nyt har man som Brøndby Junior-medlem også mulighed for at købe en P-billet for 50 kr til det nye parkeringsområde foran Familie Loungen. Denne service er tiltænkt de familier, der gerne vil undgå at gå for langt, når man har små børn med på stadion. Der er dog et begrænset antal pladser til hver kamp.

For at købe en p-billet, skal du bruge dit Brøndby Junior-medlemsnummer eller dit Familie sæsonkort-nummer. Du kan købe billet til Familie Parkering her.
Du skal medbringe p-billetten og fremvise den til kontrolløren, når du ankommer til P-området.

Der vil i loungen være mulighed for at købe kaffe, te, kage, popcorn og sodvand, som man kan nyde i spiseområdet.