Masser af aktiviteter inden søndagens Derby

11.04.2018 14:55

På søndag kommer FC København på besøg til Derby, der bliver fløjtet i gang kl. 16:00. Der vil ikke komme fans fra udeholdet, så i stedet for et udebaneafsnit vil familieafsnittet blive udvidet til J. Jensen-tribunen, hvor der i dagens anledning vil blive sat sæder på tribunen. Alle tre faktorer - det tidlige kamptidspunkt, det ekstrastore familieafsnit samt et rent, blågult Derby - gør det oplagt at tage børnene med og måske give dem deres første Derby-oplevelse.

Men det er ikke de eneste grunde til, at søndagens opgør er oplagt for de alleryngste Brøndby-fans - der er nemlig også masser af aktiviteter inden kampen.

Til kampen mod AC Horsens havde vi glæden af at åbne vores nye Familie Lounge, og til søndagens Derby vil denne åbne hele tre timer før kampstart. Og hvis vejret tillader det, vil der - ligesom mod AC Horsens - være aktiviteter uden for loungen.

Indenfor vil der være besøg af YouTuberne Ronnie og Futte, og her kan du få taget billeder med dem, ligesom Nanok også lægger vejen forbi til selfier. Der vil også være tegnekonkurrence i det kreative værksted, hvor dagens flotteste tegning kåres efter første halvleg.

Har du et Brøndby Junior-medlemskab eller et familiesæsonkort, kan du komme indenfor i pausen. 

Programmet for Familie Loungen
13:00 Familie Loungen åbner
14:00 Nanok er klar i selfie-området
14:30 Du kan møde YouTuberne Ronnie og Futte i selfie-området
15:00 Nanok er at finde i selfie-området igen
15:45 Familie Loungen lukker ned
16:00 Kampstart
16:35 Familie Loungen åbner op igen – kig forbi i pausen og i 2. halvleg
16:45 Vinderen af dagens tegnekonkurrence findes og får direkte besked på sms.
18:00 Familie Loungen lukker – kom godt hjem!

Du kan købe billetter til søndagens kamp her, og hvis du har spørgsmål til Derbyet, kan du forhåbenligt få svar på dem her.

Her kan du se nogle billeder fra åbningen af Familie Loungen.