10. APRIL 2018 kl. 10:50
Q&A: Alt du skal vide før søndagens Derby

På søndag gælder det igen Derby på Brøndby Stadion, når FC København kommer på besøg. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 16:00, og skulle du være i tvivl om noget vedrørende opgøret, følger her en række praktiske informationer.

Er der udsolgt til kampen?
Nej, der er ikke udsolgt til Brøndby Stadion endnu. Hele Sydsiden er udsolgt – både nedre og øvre – ligesom der heller ikke er flere billetter tilbage i Svinget. Loxam-tribunen er også udsolgt med undtagelse af familieafsnittet, hvor det stadig er muligt at få billetter. På Carlsberg-tribunen er de fleste billetter solgt, men i svinget mod J. Jensen-tribunen er der stadig billetter til salg.
Til kampen vil Brøndby-fansene have hele J. Jensen-tribunen, da der ikke vil være et udebaneafsnit. Disse pladser er unummererede, og der er stadig mange pladser tilbage.

Du kan købe billet til kampen her.

Vil der komme udebanefans til kampen?
Til søndagens opgør mellem Brøndby IF og FC København vil der udelukkende være adgang for Brøndby-fans. Alle med sympati for udeholdet vil blive afvist, og der er derfor god grund til at tage hele familien med til et sandt blågult Derby.

Vil der være familieafsnit til kampen?
Der er som altid familieafsnit til kampen mod FC København, men på søndag vil dette blive udvidet. Det afsnit, der normalt fungerer som udebaneafsnit, vil til Derbyet være forbeholdt familier, og der vil blive sat sæder på tribunen.

Vil der være aktiviteter inden kampen?
Til kampen mod AC Horsens kunne vi indvie den nye Familie Lounge, og til Derbyet på søndag vil denne være åbne hele tre timer inden kampstart – altså kl. 13:00. Her vil de yngste Brøndby-fans kunne lege og hygge sig inden kampen, og når startfløjtet nærmer sig, kan man gå direkte ind på familieafsnittet – både det normale og det udvidede – fra loungen.
Hvis vejret tillader det, vil der komme aktiviteter uden for Familie Loungen ligesom til kampen mod AC Horsens.

Vil der være transport til kampen fra andre steder i landet?
Brøndby-fansene har i de seneste år nydt godt af samarbejdet med DSB, der har sørget for ”fodbold-toge” til udebanekampe. Til kampen på søndag vil der dog også køre et tog den anden vej – nemlig et fodbold-tog fra Jylland til Vestegnen. Du kan se afgangstider på billedet nedenfor, og ligesom på de sædvanlige fodbold-toge koster det 100 kroner pr. landsdel, og det vil altså sige, at priserne er 350 kr. for påstigning i Jylland, 250 kr. på Fyn og 150 kr. på Sjælland. Det er også muligt at købe en kombineret tog- og kampbillet, hvor du får sidsnævnte for blot 50 kroner.

Du kan købe billet til fodboldtoget her.

Foto: Getty Images