Mads Nielsen: Har udviklet mig meget i Brøndby

19.06.2015 10:00

Brøndby IF har efter sæsonens afslutning sagt farvel til i alt fem spillere, og en af dem er den 21-årige forsvarsspiller, Mads Nielsen, der senest har optrådt for Brønshøj i NordicBet-ligaen.

 - Jeg har haft en rigtig god tid i Brøndby. Jeg har lært utrolig meget og udviklet mig som fodboldspiller, og så har jeg også mødt mange fantastiske mennesker, så jeg vil aldrig glemme min tid derude, fortæller den høje midterforsvarer, som også har lært meget af at iagttage og lære af de ældre og mere erfarne spillere i Brøndby IF.

- Jeg har spillet med mange gode spillere, og det udvikler også en som ung spiller. En som Martin Albrechtsen har jeg kigget meget på, og jeg har også prøvet at gå ind til tingene ligesom ham. Han giver sig fuldt ud hver eneste gang, og den mentalitet har jeg taget til mig.

Mads Nielsen fik sin debut i den blågule trøje i en pokalkamp mod Hvidovre. Her erstattede det dengang 19-årige talent Frederik Holst med fire minutter igen. Og det er da også den debut, der har gjort størst indtryk på Mads Nielsen.

- Min debut mod Hvidovre var selvfølgelig det største. At gå på banen foran en masse mennesker, der forventede en masse af en, var en stor oplevelse. Men det, jeg primært har brugt senere i karrieren, har været kampen hen mod min debut, hvor jeg havde kæmpet benhårdt i fire år. Det lærte jeg meget af, og den kamp og belønningen til sidst var meget lærerig.