Frederik Rønnow skifter til Brøndby IF

02.07.2015 20:15

Den talentfulde målmand Frederik Rønnow skifter til Brøndby IF fra AC Horsens på en 4-årig kontrakt. 

22-årige Rønnow, der trods sin unge alder har blandt andet 62 Superliga-kampe, 22 U-landskampe og mere end 10 europæiske opgør på CV'et, skal tage kampen op med Lukas Hradecky i Brøndby-målet.

Sportsdirektør Troels Bech udtaler:

- Vi har været på udkig efter en stærk og talentfuld målmand, der kan supplere samt forstærke konkurrencen i vores målmandsgruppe. Blikket faldt hurtigt på Frederik, der gennem en håndfuld år på øverste niveau har bevist sit store talent på stregen, og vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at få ham til klubben.

- Som keeper er Frederik dygtig og forudseende i feltet, god med fødderne og en moderne målmand, der er stærk til at læse og deltage i spillet. Han har fortsat et stort potentiale, men er allerede på et niveau, hvor vi vurderer, at han kan presse vores nuværende førstevalg i målet, Lukas Hradecky. Vi har et ønske om at have størst mulig konkurrence på alle pladser på holdet, og det er med indkøbet af Frederik nu sikret på målmandsposten.

Frederik Rønnow, der var med i U21-landsholdstruppen til det netop overståede EM i Tjekkiet, tiltræder i Brøndby IF fredag morgen. Rønnow kommer til at spille i nummer 16 hos de blågule.

Fakta

Navn: Frederik Riis Rønnow
Position: Målmand
Rygnummer: 16
Født: 4. august 1992 (22 år)
Fødested: Horsens
Klubber: Stensballe IK, AC Horsens, Esbjerg fB
Superligakampe: 62
U-landskampe: 22