Nye kontrakter til to Masterclass-talenter

11.11.2014 14:38

Der har været gang i fyldepennen i Brøndby Masterclass på det seneste. I sidste uge gjaldt det U16-landsholdsspilleren Karl Dines Appelt, og nu har to andre Brøndby-talenter skrevet under på nye kontrakter.

Det drejer sig om målmand Jacob Pryts Larsen (billedet ovenfor) og forsvarsspiller Gregers Arndal-Lauritzen (billedet nedenfor), som begge er noteret for kampe på U17-landsholdet.

U17-cheftræner Søren Weber Juul sætter følgende ord på de to 16-årige Masterclass-talenter:

- Jacob er en dygtig målmand med tydelige spidskompetencer. Det gælder blandt andet spillet med fødderne, som bliver mere og mere vigtigt for målmændene i moderne fodbold. I det hele taget udvikler han sig flot i øjeblikket, både fodboldmæssigt og mentalt. Han skal have ros for at være blevet mere fokuseret, men der er stadig ting at arbejde med. Jacob har et flot topniveau, men han skal arbejde på at højne sit bundniveau.

- Gregers kan dække både venstre back og positionen som midterforsvarer. Der er tale om en rigtig holdspiller, som ikke slår op i banen, og som altid er parat til at levere det ekstra arbejde, det kræver, når man skal reparere fejl på holdet. Han stiller hele tiden nye krav til egen udvikling, og han har potentialet til at gå hele vejen - både fysisk, teknisk, taktisk og mentalt. Inden længe vil vi lade ham snuse til U19-kampene for at sætte yderligere skub i udviklingen.

Kontrakterne betyder, at de to Masterclass-talenter har papir på samarbejdet med Brøndby IF frem til sommeren 2017.

GAL

Gregers Arndal-Lauritzen smiler efter finalesejren over FC København ved AGF Elite Cup 2013. Foto: Malene Gransee.