U16-landsholdsspiller skriver kontrakt med Brøndby IF

06.11.2014 16:50

Karl Dines Appelt, der spiller på Brøndby Masterclass’ U17-hold, har netop underskrevet en kontrakt med Brøndby IF.

Landsholdsaktuelle Karl Dines Appelt, med kælenavnet ”Karlo”, fyldte 15 år den 4. november og har nu papir på tilhørsforholdet til Brøndby IF de næste to et halvt år.

brondby.com talte med U17-cheftræner Søren Juul om det unge offensivtalent:

- Karlo har et helt fantastisk topniveau. Når han rammer det, er der efter min mening ikke nogen i årgangen, der er bedre på 10’er-positionen. Han er en goalgetter og en type, der afgør fodboldkampe. På det område har han nogle ret unikke egenskaber.

- Det, som Karlo skal arbejde på, er at højne sit bundniveau og blive bedre til altid at levere en 100 % indsats til træning og i kampene. Vi forsøger at lære alle vores spillere om vigtigheden af at være ”24/7 pro”, og det ved vi kræver hårdt arbejde og stor vilje fra de unge.

- Karlo har dog alle forudsætninger for at kunne drive det langt. Det er op til ham selv, hvor langt han vil nå her i klubben. Hvis han bliver ved med at arbejde hårdt og være bevidst om alle de ting, der er vigtige for hans videre udvikling, så er jeg sikker på, at han går en rigtig spændende fremtid i møde.

Drømmen er debut på Brøndbys Superligahold

Karl Dines Appelt, der ifølge U17-cheftræner Søren Juul gør sig bedst på 10’er-positionen, fik i oktober måned debut for det nye danske U16-landshold, som han netop er blevet udtaget til igen. Om kontraktunderskrivelsen med Brøndby IF siger Karl Dines Appelt selv:

- Det er dejligt befriende at komme på kontrakt, fordi det så er en anden type pres, der ligges på mig, og jeg kan fokusere på at spille fodbold. Som spillertype vil jeg beskrive mig selv som en målfarlig spiller, der er robust og svær at holde. Og så har jeg en god psyke.

- Brøndby var den klub, jeg bedst kunne lide, og som virker ekstra fokuseret på ungdommen. Det var faktisk meget nemt. Og Søren (U17-cheftræner, red.) gjorde en stor forskel og gjorde valget ekstra let.

- Min drøm som fodboldspiller er at få debut på Brøndbys Superligahold. Den allerstørste drøm er dog at spille for Chelsea og møde Drogba. Større ville det ikke blive for mig. Men nu er første del af min fodbolddrøm i hvert fald gået i opfyldelse med kontrakten med Brøndby.

Næste chance for at se Karl Dines Appelt og resten af U17-holdet i aktion er på lørdag den 8. november kl. 15:15, når FC Midtjylland agerer modstander ved Brøndby Stadion. Forinden - kl. 13 - spiller Brøndby Masterclass’ U19-hold mod samme modstander.