Krohn-Dehli: Brøndby IF og VM

25.02.2010 10:51

Ligalandsholdstur til Thailand, i Sydafrika og Spanien med Brøndby IF. For Michael Krohn-Dehli er det nye år begyndt forrygende, og tirsdag blev den hurtige dribler udtaget til det danske landshold med rosende ord med på vejen fra landstræneren.

- Jeg blev selvfølgelig stolt over udtagelsen til landsholdet, og det Morten Olsen har sagt efterfølgende, lyder det i et bredt smil fra Michael Krohn-Dehli.

Fin opstart

- Jeg tror, det hænger sammen med ligalandsholdsturen til Thailand, hvor jeg var på banen i alle tre kampe og blandt andet lagde op til et par mål, forsætter Brøndby IF's nummer 23.

- For mig har det i det hele taget været en rigtig god start på året. Jeg føler mig i god form og har holdt et rimeligt niveau i de kampe, vi har spillet ind til videre.

- For Brøndbys vedkommende er vores spil blevet bedre og bedre for hver kamp, og jeg tror på, vi kan holde den linje, når sæsonen begynder. Der er lagt op til nogle lidt nye ting, og det virker som om det kommer til at fungere.

- Vi har i det hele taget haft en fin opstart med klubben. Vinterpausen har gjort truppen godt, og vi har fået den dårlige afslutning på afstand. Man har fået tømt hovedet og tænkt på andre ting, og jeg synes folk er kommet tilbage på banen med en positiv indstilling.

De unge gør det godt

- Vores tur til Spanien har været helt fin på trods af, at vejret ikke har været på vores side. Vi har fået spillet to kampe, hvor vi har været uheldige med resultatet, for spillet har hængt godt sammen. Vi mangler måske lige det sidste, men det er helt normalt på denne tid, og som jeg fornemmer det kommer det til at fungere, når først turneringen er i gang, forklarer Krohn-Dehli.

- Jeg synes også, de unge har gjort det godt. Både Mike (Jensen, red.) og Paul (Jatta, red.) har vist, at de kan være med på højeste niveau på trods af deres alder. Det er positivt med de mange muligheder på midtbanen, lyder kommentaren. 

Når spørgsmålet falder på, om det bliver til endnu en tur til Sydafrika i år, kommer svaret hurtigt:

- Drømmen er VM. Det vil jeg ikke lægge skjul på. Men det begynder et eneste sted, og det er på fodboldbanen for Brøndby, runder Michael Krohn-Dehli af.

Michael Krohn-Dehli

For Michael Krohn-Dehli er året startet helt forrygende - senest med en landsholdsudtagelse.