Kahlenberg trænede med bold

22.01.2004 01:00

Det var en stor dag for Thomas Kahlenberg i dag, da han trænede en smule med i dagens træning. Efter et par skadesplagede måneder trænede han for første gang med bold, og det vakte glæde for midtbanestjernen.

- Jo, det var selvfølgelig rigtig dejligt. Det var skønt at røre en bold igen, også selvom jeg ikke var med til så meget. Det hjælper lidt på humøret, for det er ikke så sjovt at genoptræne. Min form er egentlig god nok, for jeg har cyklet en hel del, men det er noget helt andet når man pludselig skal lave temposkift hele tiden. Jeg regner med at kunne være mere og mere med til træningen, men jeg tager det stille og rolig så jeg ikke forcerer noget, siger Thomas Kahlenberg der regner med at kunne træne fuldt med i løbet af februar måned.

Thomas Kahlenberg var oprindeligt udtaget til Ligalandsholdets tur til Californien, som holdkammeraterne MortenWieghorst, Martin Retov og Per Nielsenfor tiden er på, men skaden i knæet tvang Kahlenberg til at melde fra. Den teknisk dygtige midtbanespiller kan nu se frem til at kunne træne fuldt med indenfor de kommendeuger, således at formen kommer helt i top til forårets første kamp mod FC Barcelona.

Thomas Kahlenberg er snart kampklar igen.

Går fremad for Bagger

Situationen lysner sig også for uheldsplagede Ruben Bagger, der har været forfulgt af skader det seneste år. Genoptræningen skrider fremad og den 32-årige angriber kan skimte lys forude.

- Det går fint med skaden. Det går stille og rolig fremad, men jeg har ikke været ude at løbe endnu. Jeg regner med at kunne løbe lidt i starten af februar måned. Derefter går der vel omkring 3-4 uger til jeg kan træne fuldt med, medmindre der sker noget uforudsigelig. Jeg har en god cykelform, men jeg mangler selvfølgelig noget kampform, forklarer Ruben Bagger.

Ruben Bagger i aktion på Brøndby Stadion i efterårets SAS Liga kamp mod Viborg. Baggers genoptræning går den rigtige vej, men der er endnu et stykke vej til kampe for den stærke angriber.

Også ar Dalgas trænede med bold i dag, og selvom det endnu er uvist hvornår han kan træne med for fuld omfang, var det som massøren konstarede godt for moralen og humøret, efter nogle hårde måneder for den teknisk stærke offensivspiller.