AB udklasseret

14.09.2003 02:00

I dagens kampprogram på Gladsaxe Stadion kunne den administrerende direktør for AB A/S byde tilskuerne velkommen til det, han kaldte en svær, men ikke uløselig opgave for det grønblusede hjemmehold. Samtidig fremhævede han AB som det hold der i dette efterår har skabt flest chancer, men også det hold der har brændt flest.

Dét var ikke til at se i dagens kamp, hvor det ikke lykkedes AB at komme frem til en eneste reel målchance.Udeholdet kom til gengæld til en hel del, og på trods af et utal af afbrændere fra Laudrups drenge, kunne akademikerne indkassere et ganske fortjent nederlag på 3-0, efter mål sat ind af Thomas Kahlenberg, Ruben Bagger og sidst men ikke mindst Karsten Johansen.

Set over hele kampen kan de grønblusede takke deres store målmandstalent Stephan Andersen - og Brøndbys manglende udnyttelse af chancer - for at nederlaget ikke blev dobbelt så stort.

Spillerne var tændte.

Mange af Brøndbyspillerne har i de seneste 14 dage været til landsholdssamling, men det var dog ikke noget, der havde givet spillerne problemer med at sætte sig op til dagens kamp, hverken fysisk eller psykisk.

Dagens sejr tog udgangspunkt i en solid kollektiv indsats hvor alle arbejde 100 % for hinanden og holdet, men spillere som Jonas Kamper, Thomas Kahlenberg, Andreas Jakobsson og Per Nielsen leverede en sublim indsats, der lagde det fundament som holdindsatsen byggede videre på.

Brøndbyforsvaret fortsætter med at være sikkerheden selv, og således blev det den syvende kamp af ni mulige her i efteråret, hvor Laudrups drenge kunne holde modstanderen fra at score. Man kan dårligt tillade sig at være utilfreds, men reelt set burde kampen have endt 6-0, tre chancer man skulle mene at det var umuligt at brænde, blev dog sendt forbi mål.

Det samlede indtryk efter dagens kamp, hvorefter Brøndby IF igen kan indtage den velfortjente førsteplads i SAS Ligaen, er dog, at det fortsætter med at gå i den rigtige retning for de blå-gule.

AB var ikke noget dårligt hold, Brøndby IF var bare så meget bedre.

Ekstra på brondby.com