Kalle: Glæder os til Legende-kampen

21.12.2020 13:51

I foråret tog Brøndby-legenderne Daniel Agger og Thomas Kahlenberg initiativ til fodboldkampen ’Fodbold mod Corona’, en fodboldkamp mellem Brøndby-legender og tidligere Superliga-stjerner, der skal rejse penge til Brøndby IF og Læger Uden Grænser, der begge går glip af mange indtægter under Corona-pandemien.

Kampen skulle have været spillet i efteråret 2020, men udviklingen omkring COVID-19 og de medfølgende restriktioner fra regeringen og Divisionsforeningen gjorde det umuligt at spille kampen med tilskuere på Brøndby Stadion. Derfor er kampen blevet udsat til foråret 2021, og det er en beslutning som Thomas Kahlenberg er glad for.

- Det var den rigtige beslutning at rykke kampen til 2021. Som situationen er i samfundet nu, skal vi nok hen i løbet af foråret, før vi - forhåbentlig - kan melde en dato ud. Sammen med de mange spillere, der skal være med, glæder vi os meget til kampen. Vi har alle lige nu hovedet fyldt med en masse andre tanker, men en dag vender hverdagen tilbage. Og så skal vi have en sjov dag sammen; spillere, ledere og ikke mindst Brøndby-fans.

Daniel Agger glæder sig ligeledes og fortæller om det store ønske, der er for at hjælpe klubben og Læger uden Grænser.

- Vi har et stærkt ønske om at hjælpe både klubben og Læger Uden Grænser med indtægterne fra denne her fodboldkamp. Vi er glade for, at mange fans allerede har købt billet til kampen, selv om de ikke ved, hvornår den spilles. Det understreger fællesskabet i Brøndby IF. Nu skal vi sammen have bragt smitten ned, så vi forhåbentlig snart kan komme tilbage på stadion.

På nuværende tidspunkt er der solgt lidt over 7.400 billetter, og har du endnu ikke købt en billet, så kan billetter til ’Fodbold mod Corona’ købes her, både til dig selv eller som en ekstra lille julegave til en, du holder af.