10. NOVEMBER 2020 kl. 12:00
Husk den gode tone

I søndagens opgør mod OB blev den 22-årige Brøndby-spiller, Blas Riveros, alvorligt skadet i en tackling med to OB-spillere. OB har efterfølgende rakt ud til os, da de er utrolig kede af, at Blas Riveros blev skadet og vores fynske kollegaer ønsker ham alt det bedste i sin genoptræning, hvilket vi sætter pris på. Vi forventer, at Blas Riveros er klar til kamp igen i efteråret 2021, og at han kommer endnu stærkere tilbage.
 
De to OB-spillere, som var involveret i situationen, hvor Blas Riveros blev skadet, har de seneste par dage modtaget mange negative kommentarer på sociale medier, og desværre er der enkelte kommentarer, som går over stregen.

Sammen med OB vil vi derfor gerne opfordre alle til at huske at bevare en ordentlig tone og tænke sig om, før man går til tasterne. Det er nemt at lade sig rive med og være i følelsernes vold, når man bevæger sig rundt på de sociale mediers kommentarspor, men vi har alle et ansvar i at skabe en god debat og en bedre tone på de sociale medier.