8. NOVEMBER 2020 kl. 19:00
Niels Frederiksen: Flere af spillerne gjorde det glimrende

Brøndby IF vandt 3-1 over OB i 8. runde af 3F Superligaen, og cheftræner Niels Frederiksen var efter kampen tilfreds med sejren og sit holds præstation over fynboerne.

- Vi startede med Rezan på banen, da vi ønskede lidt mere kreativitet inde på midten mod OB. Han har et stort blik for spillet og kan lave assists og score mål, og samtidig kunne vi give Bruus et velfortjent break ved at rykke Frendrup ud på kanten. Det var stærkt at se, hvordan både Rezan og Frendrup gjorde det glimrende, ligesom Blas Riveros gjorde det fremragende i hans første kamp fra start i 3F Superligaen ude på kanten.

Efter en jævnbyrdig første halvleg, hvor Brøndby IF var kommet foran 1-0 på mål af netop Blas Riveros, kom Brøndby IF ud til anden halvleg og fik en drømmestart med et hurtigt mål af Pavlovic.

- Det sidste, jeg siger til spillerne, inden vi går ud til anden halvleg, er, at det lige præcis er nu, vi ikke skal stille os tilfredse med en etmåls-føring. Vi skal ud og jagte det andet mål og udbygge vores føring. Vi ville ikke ud og stå dybt, og risikere at miste kontrollen over kampen, fordi vi ikke har investeret nok i at angribe modstanderen. Derfor var målet til 2-0 efter et par minutter i anden halvleg en perfekt start på anden halvleg, siger Frederiksen og sætter ord på Pavlovic' mål.

- Målet til 2-0 er et mønsterangreb. Vi havde kvalitet i alle pasninger, lige fra Lindstrøm til Rezan og fra Rezan til Pavlovic, som så ender med en kvalitetsafslutning fra Pavlovic. Som træner syntes jeg faktisk, det mål er bedre end Lindstrøms mål til 3-0. At Jobbe kan klappe bolden op i krydset fra 30 meters afstand er ganske enkelt fantastisk, men det er jo ikke noget, jeg som træner som sådan kan lære ham ved at bruge en halv time på træningsbanen. Det er selvfølgelig sagt lidt i spøg, men måden vi scorer målet til 2-0 er vigtigt, da det fortæller os noget med relationer, timing i løb og afleveringer, og noget som vi træner i det daglige.

I overtiden fik OB reduceret til 3-1 og det ærgrede cheftræneren.

- Jeg er ærgerlig over, at de får målet til sidst. Det ændrer ikke noget ved kampen som helhed, men i sidste sæson var vi gode til at holde nullet, og det skal vi også blive i denne sæson. Det er vigtigt for vores forsvar og giver mere selvtillid, når vi holder modstanderen fra at score. Så derfor var jeg ærgerlig over at de scorer i overtiden, slutter cheftræneren.

Næste kamp for Brøndby IF er søndag 22. november kl.18:00 på udebane mod Vejle BK.

Foto: Getty Images