Maxsø: OB er især stærke på siderne og oppe foran

08.11.2020 10:00

I eftermiddag gælder det 3F Superligaen igen, når OB gæster Brøndby Stadion. Andreas Maxsø forventer et opgør med masser af dueller mod fynboerne og er opmærksom på, at man ikke skal give for mange omstillinger til udeholdet.

- Jeg forventer, det bliver en kamp med mange dueller, og vi skal ind og vinde bolden og sætte spillet derfra. Men det bliver to hold, der godt kan spille god fodbold og gerne vil det. Det er klart, de ikke må komme ud i de her omstillinger, for de har nogle hurtige folk over kanterne og oppe foran. Vi kender deres styrker og ved, at de især er stærke ude på siderne og oppe foran, fortæller Maxsø, som egentlig er tilfreds med sekvenser af de foregående tre kampe, men at det sidste lige har manglet.

- Jeg synes jo egentlig, at vores sidste tre kampe har været fine på bolden i lange perioder. Omvendt har vi også været for sløsede i vores forsvarsspil, og det gælder faktisk hele holdet. I den periode hvor vi vandt, der synes jeg egentlig ikke, at vi var så gode på bolden, men vi var der for hinanden, og vi vandt vores dueller og andre afgørende situationer. Det skal vi tilbage til, for så kan det blive rigtig godt igen.

Efter landsholdspausen har der været enkelte gode halvlege, men nu er det på tide at sætte en hel kamp sammen, mener Maxsø.

- Det nytter ikke noget kun at være gode i første halvleg, og så smide det væk i anden halvleg som mod FC Midtjylland. Nu skal vi sætte en hel kamp sammen, og gør vi det, så er jeg også sikker på, vi får de tre point, fortæller anføreren, der understreger, at ligaen er meget tæt på nuværende tidspunkt.

- Ligaen er rigtig tæt, og alle hold kan slå alle lige nu. Vi må også bare anerkende, at vi ikke har været gode nok til at lukke af nede bag ved. Men vi skal også arbejde med at blive klogere på, at når vi så er foran eller har et resultat, så skal vi lukke kampen eller trække tempoet ud. Mod Midtjylland blev vi for åbne, selvom vi var foran med to mål. Der skal vi være klogere og gå efter at lukke kampen noget før, sådan så de ikke får nogle comebacks.

Foto: Getty Images