4. SEPTEMBER 2020 kl. 09:50
MM Vision og Brøndby eSport forlænger samarbejdet

MM Vision vil også i den kommende sæson levere gaming udstyr af højeste kvalitet til Brøndby eSport. Aftalen betyder, at Familien Loungen på Brøndby Stadion også fremover huser 15 gaming pc’er, både til brug i forbindelse med kampdage, men også til den nyligt genåbnede Brøndby esport-klub, hvor udstyret kommer i dagligt brug. Derudover giver samarbejdet de professionelle FIFA-spillere Brøndby eSport mulighed for at streame fra deres FIFA-kontor på Brøndby Stadion såvel som hjemmefra.
 
Jesper Larsen, Head of esport hos Brøndby IF, ser frem til endnu en sæson med MM Vision som partner. 
 
- Jeg bliver altid utrolig glad og stolt, når en eksisterende partner forlænger deres aftale, og så endda i en tid der er præget af usikkerhed og uvished. Vores samarbejdsaftaler er bygget op omkring gode relationer, hvilket også er gældende med MM Vision, der har været med stort set lige fra begyndelsen af vores esports-projekt. Forlængelsen af aftalen med MM Vision betyder, at vi kan fortsætte den gode udvikling og de mange gode tiltag, vi arbejder med, og samtidig tilbyde vores gæster, medlemmer og spillere gaming udstyr af højeste kvalitet.
 
Også hos MM Vision ser man frem til den nye sæson.
 
- Vores samarbejde med Brøndby eSport er helt unikt, og derfor er vi utroligt glade for at have forlænget vores partnerskab, så vi også i 2021 kan være med til at skabe nogle fantastiske rammer for både esports-udøvere og gæster på Brøndby Stadion. Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et svært år for rigtig mange. Både virksomheder og helt almindelige mennesker har haft mange alvorlige ting at tænke på, men det er netop også i sådan en situation, at fællesskab viser sin sande styrke, og vi er utroligt stole af, at bidrage til dette fællesskab hos Brøndby IF, der gør en forskel for rigtig mange mennesker, siger Martin Persson, salgs- og marketingchef hos MM Vision.
 
Læs mere om MM Vision og deres produkter her og om Brøndby eSport Klub og hvordan du tilmelder dig som medlem af klubber her.