Morten Frendrup (4 point)
Andreas Maxsø (4 point)
Simon Hedlund (6 point)

Vinkler om kampen
Det er Superligakamp nr. 82 mellem AGF og Brøndby IF. Statistikken siger 44 sejre til Brøndby IF, 16 uafgjorte og 21 nederlag samt en målscore på 140-87 set med Brøndby IF’s øjne.

Brøndby IF er uden sejr mod AGF i de seneste tre Superligakampe, der er endt med to nederlag og én uafgjort. Hvis det ikke lykkes at vinde for Brøndby IF, vil fire Superligakampe i træk uden sejr mod AGF være den værste periode siden august 2011-august 2012 (0V-2U-2T).

Hvis Brøndby IF ikke besejrer AGF, vil Brøndby IF have spillet en hel sæson uden sejr mod AGF. Det er sket en del sæsoner tidligere, senest i 2017/18, men indeværende sæson er første gang uden sejr med fire indbyrdes opgør.

Brøndby IF’s største sejr på udebane i Danmarksturneringen kom netop mod AGF i Aarhus, da det for knap fire år siden blev til 7-0 til Brøndby IF på Ceres Park. Efter en scoring midt i 1. halvleg, gik Brøndby IF på 10 minutter, perioden 38’-47’, fra 1-0 til 5-0, inden den sidste scoring blev sat ind midtvejs i anden halvleg.

Brøndby IF har fået point i samtlige 44 Superligakampe mod AGF, hvor Brøndby IF har scoret kampens første mål (39V-5U-0T). På Ceres Park har Brøndby IF scoret først i 19 Superligakampe, hvilket i 15 tilfælde har betydet sejr til Brøndby IF.

Brøndby IF har ikke formået at score i de to seneste Superliga-udekampe mod henholdsvis AaB og FC København. Hvis det ikke lykkes at score mod AGF, vil det være første gang siden april-maj 2016, at Brøndby IF spiller tre Superligakampe på udebane uden at score.

Brøndby IF har efter årsskiftet til 2020 formået at holde modstanderen fra at score i otte af de 15 spillede Superligakampe, dog ikke i de to seneste kampe. Hvis det ikke bliver til et clean sheet mod AGF, vil det således være første gang siden november-december 2019, at Brøndby IF lukker mål ind i tre Superligakampe i træk.

Brøndby IF skal i sæsonens sidste kamp i Superligaen kæmpe med AaB om 4./5. pladsen. Hvis det bliver til en 5. plads, vil det være første gang siden sæsonen 2012/13, at Brøndby IF ikke ender blandt de fire bedste klubber i Superligaen.

Jens Maae dømmer sin 25. Superligakamp med deltagelse af Brøndby IF. Han dømte senest Brøndby IF i Superligaen den 1. marts 2020, hvor det blev til en sejr på 1-0 over Lyngby BK på Simon Hedlunds enlige scoring.

Sidste kamp i Superligasæsonen har de senere år ikke betydet ret mange point til Brøndby IF. Sidste år blev det til en sejr mod OB, der sikrede playoffkamp om europæisk plads, men forud var gået fem sæsoner med to uafgjorte og tre nederlag i den sidste kamp.