1. JUNI 2020 kl. 10:10
Maxsø: Vi mangler ingen motivation

I morgen skal vi endelig i aktion i 3F Superligaen igen, og på træningsbanen er det en flok kampklare spillere, der gør alt for at være helt klar, når fløjten lyder for første gang kl. 19:00 på Brøndby Stadion.

Modstanderen er SønderjyskE, og selv om det bliver en kamp uden den velkendte stemning på Brøndby Stadion, så bliver det ikke et problem at sætte sig op til kampen. Det understreger anfører Andreas Maxsø.

- Vi mangler ingen motivation.

Det er stadig på grund af COVID-19, der ikke må være tilskuere på stadion, og fansene kommer Brøndby-spillerne til at savne, men det må ikke komme i vejen for de sportslige mål.

- Vil til hver en tid foretrække at have vores fans med, men nu er situationen, som den nu engang er, og så må vi finde det indefra, og det er jeg også sikker på, at vi kan. Det skal vi vise, at vi kan, for det er en vigtig kamp for os og med en sejr er pladsen blandt de seks bedste sikret, og det er vores første mål, siger anføreren, der glæder sig over at 3F Superligaen endelig er tilbage.

- Det bliver rart at have noget på spil igen. Nu skal vi ud og vise, vi er klar til det og give den fuld gas fra start, så fansene hjemme i stuerne kan se, at vi går 100% efter at tage de tre point og kan kigge frem mod slutspillet.

Foto: Getty Images