20. MARTS 2020 kl. 12:34
VSTGN-nyheder til foråret

Selv om de fleste sidder hjemme i en anderledes hverdag, behøver vi ikke sidde på hænderne. Så det gør vi ikke i Brøndby Shoppen, og derfor smider vi nu helt nye VSTGN-designs på de virtuelle hylder, så du kan sidde i ro og mag derhjemme og få opdateret garderoben via brondbyshoppen.dk.

VSTGN-kollektionen er blevet udvidet med fire nye forårs-styles, der er designet i samarbejde med hummel. Serien består af en grå trøje med høj hals, et par stilrene sorte bukser og to t-shirts.

Hummel VSTGN-trøje med kort lynlås
Funktionel og afslappet grå trøje i polyester med høj hals, kort lynlås og kontrastpaneler i sort og VSTGN-logo på brystet.

https://www.brondbyshoppen.dk/shop/hummel-vstgn20---troeje-m_--lynlaas-m/

Hummel VSTGN-bukser
Bukserne er lavet i holdbart strikket stof, der kombinerer blød rayon med elastisk elasthan. De har en behagelig og indsnævret pasform omkring hofter og lår. Der er en lynlåslomme i hver side og et diskret VSTGN-logo påtrykt.

https://www.brondbyshoppen.dk/shop/hummel-vstgn20---bukser-m/

Hummel VSTGN-t-shirt
Denne T-shirt har en klassisk rund hals og korte ærmer. Stoffet er blød jersey i ren bomuld, og så har den et stort print på brystet med foto af et af Vestegnens velkendte områder.

https://www.brondbyshoppen.dk/shop/hummel-vstgn20---t-shirt-l/

Hummel VSTGN-t-shirt  langærmet
Denne t-shirt har vaflet strukturstof og er lavet i en bomulds- og polyesterblanding, som er en smule elastisk.  Den har lange raglanærmer med god bevægelsesfrihed samt en mini-sportskrave.

VSTGN-logo er printet diskret på brystet.

https://www.brondbyshoppen.dk/shop/hummel-vstgn20---t-shirt-l_ae-m/