9. MARTS 2020 kl. 10:00
Bliv en del af Brøndby Combi Camp

Er du mellem ni og 14 år, U9-U14 (2011-2006) så kan du blive en del af Brøndby IFs fodbold- og eSport camp.
I første uge af sommerferien, uge 27, åbner Brøndby IF igen for en fodboldskole for børn, hvor du kan se frem til at blive udfordret og få sjove oplevelser – både på banen og foran skærmen. Alle kan være med uanset niveau. 

Brøndby Combi Camp er fem dage med sjov og lærerig træning på fodboldbanen med dygtige fodboldtrænere, hvor du ind imellem også hviler benene og sætter dig til rette i eSport-området i Familie Loungen. Her får du muligheden for at teste dine egenskaber i FIFA sammen med dine holdkammerater, og vores dygtige trænere fra Brøndby eSport vil stå for kyndig vejledning og træning.

Se mere her og tilmeld din spiller.