13. DECEMBER 2019 kl. 13:15
Mukhtar inden sin sidste Brøndby-kamp: Det bliver et svært farvel

Kampen mod Hobro IK på søndag bliver mere end bare en kamp for Hany Mukhtar – det bliver et svært farvel.

Den kreative og offensive midtbanespiller tørner ud for Drengene fra Vestegnen en sidste gang, inden han fortsætter karrieren i Nashville SC i USA.

- Jeg glæder mig til at tage det næste skridt i min karriere, men det betyder ikke, at det bliver let at sige farvel til Brøndby IF. Det bliver svært. Rigtig svært. Jeg har fået så mange gode venner, og jeg har lært, hvad fælleskab i sin reneste form er. Jeg tager herfra som Brøndby-fan for resten af livet.

- Der har været mange store oplevelser. Jeg vil aldrig glemme pokaltitlen, jeg vil aldrig glemme det missede mesterskab i 2018. Det første kan altid få mig til at smile, det sidste til at blive ked af det. Klubben, fansene, spillerne – alle havde fortjent det mesterskab, lyder det fra Mukhtar.

Efter kampen mod Hobro tager han afsked med Sydsiden, med Brøndby Stadion og med den sportslige stab og med sine holdkammerater. Men der er noget andet, der er vigtigere for ham, inden han når dertil.

- Vi skal slutte året med en sejr. Vi skal sende alle på ferie med en god præstation og tre point. Vi har spillet godt i de sidste kampe mod de to tophold, men har været uheldige med ikke at få noget med fra de kampe.

- De præstationer skal vi tage med os ind til kampen mod Hobro, og vi skal bygge videre på dem. Vi skal være aggressive, vi skal spille hurtigt, og vi skal være konsekvente i begge felter. Kan vi det, er jeg også sikker på, at vi vinder, understreger vores nummer 10.

Du kan være med til at sige farvel til Hany Mukhtar på søndag. Køb din billet til kampen her.

Inden kampstart har vi masser af julehygge i Fanzonen, Familie Loungen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge, hvor du kan julehygge med masser af andre Brøndby-fans, inden spillerne og 3F Superligaen tager på jule- og vinterferie.

Foto: Getty Images