12. DECEMBER 2019 kl. 10:30
Vigen: Vi skal fokusere på os selv

Sidste opgave i efterårssæsonen bliver hjemme mod Hobro IK, der gæster Brøndby Stadion på søndag til kick off kl. 16:00. Midtbanemanden Lasse Vigen har efterhånden mødt Hobro IK en del gange og kender dermed søndagens modstander rimelig godt.

- Det er et Hobro-hold, som plejer at stille sig langt tilbage, gerne vil ramme os på nogle kontraer, og som vil have en fysisk kamp. Det er deres spillere faktisk ret gode til, så vi ved, hvilken opgave vi står overfor. Men vi skal fokusere på os selv og vores eget spil for at få en sejr.

Brøndby-mandskabet går ind til kampen med tre nederlag i streg, og det frustrerer Lasse Vigen. Men præstationerne fra specielt de seneste to kampe mod FC København og FC Midtjylland kan der sagtens bygges videre på, til trods for resultaterne.

- Det er de to bedste hold i Danmark lige nu til at afgøre og vinde kampe. Jeg synes egentlig, at begge kampe viste, at vi godt kan spille op mod dem og til tider også være bedre end dem, men det er bare ikke nok mod de hold. De er for dygtige, og de straffer os på vores ineffektivitet offensivt og på de små, men ret fatale fejl, vi laver defensivt i begge kampe. Det er selvfølgelig frustrerende, men i forhold til spillet er der stadig rigeligt at bygge på, og det er dét, vi skal ud og vise mod Hobro. Vi skal være bedre i felterne, og så skal vi have tre point.

Det er vigtigt for Lasse Vigen, at de blågule runder efteråret af med oprejst pande og går ind til kampen med formålet at sikre tre vigtige point.

- For en klub som Brøndby IF er det ikke okay at sige, at vi spillede okay, men tabte. Det er klart, at vi er sindssygt skuffede, men det nytter ikke noget at sætte sig ned og græde over det, der er sket. Vi må kigge på det og finde ud af, hvad der var godt, og hvad der var mindre godt, og så må vi forsøge at blive bedre som hold. Nu er det den sidste kamp inden pausen, og det er en god mulighed for at gå til pause med en lille succesoplevelse, og den skal vi ud og kæmpe for.

Du kan købe billet hjemmekampen mod Hobro IK her.

Programmet for Fanzonen og Ebbeskovdahl kan ses her, og hvis du vil hygge med familien, kan du se programmet for Familie Loungen her. 

Foto: Getty Images