24. NOVEMBER 2019 kl. 21:40
Andreas Maxsø: Det skal blive bedre

Et nederlag på 2-1 i Aarhus sluttede weekenden af, og vores sejrsstime på fem i træk stoppede desværre. Kampen var en fysisk hård én af slagsen med mange nærkampe og dueller, og især første halvleg bar præg af knap så poleret spil. 

- Vi havde snakket inden om, at det ville blive en kamp med en masse fight og formentlig ikke så god fodbold. Vi laver desværre en ærgerlig fejl, som de straffer os på, og det var selvfølgelig lidt tungt at gå til pause med den. Men jeg synes egentlig, at vi fik snakket det godt igennem, og vi kommer også ud med mere power og med mere styr på det – dog uden at vi bliver meget mere farlige, fortalte Andreas Maxsø til Brøndby Indefra efter kampen.

Anden halvleg blev bedre fra et Brøndby-synspunkt, om end det ikke var nok til at ændre på kampens udfald. Og nu ser holdet og Andreas Maxsø frem mod en ny kamp, hvor der er mulighed for at komme tilbage på vindersporet.

- Vi får sat mange flere afleveringer sammen i anden halvleg, men det kan stadig blive meget, meget bedre, og det skal det også blive. Vi vidste, at AGF ville prøve at ødelægge vores spil, og de stod også rigtig godt på banen og pressede os godt. Så kadeau til dem, men vi skal op på hesten, for vi har en ny kamp på søndag, der bliver utrolig vigtig.

Du kan se hele interviewet med Brøndby-stopperen i Brøndby Indefra-appen.

Næste kamp er mod FC København i Telia Parken, og der er kampstart kl. 11:45 på søndag.

Foto: Getty Images