Ny udgave af Brøndby Indefra er klar

01.11.2019 10:55

Vi har i kulissen arbejdet hårdt sammen med udviklerne af appen Brøndby Indefra, og vi er glade for at kunne præsentere en helt ny og opdateret udgave af Brøndby Indefra. Langt mere intuitiv. Langt mere inddragende. Langt mere fællesskab.

Designet er blevet endnu mere brugervenligt, og det er nu muligt både at ’like’ og kommentere på indholdet. Derudover er der oprettet et helt nyt forum, hvor du kan debattere alt omkring Brøndby IF med alle de andre fans på Brøndby Indefra og blive en del af fællesskabet. Du kan også lave dit eget digitale medlemskort med en trøje fra det år, du blev Brøndby-fan, og du kan se, om du har fødselsdag samme dag som en nuværende eller tidligere Brøndby-spiller, ligesom der vil være konkurrencer, hvor du f.eks. kan vinde signerede trøjer.

På kampdage vil du fortsat få optakts-interviews og reaktioner, som du kan klikke dig igennem. Du får en instruktion første gang, du ser en video i toppen af feedet.

Som noget nyt vil du også på ikke-kampdage kunne læse artikler, interviews og se videoer, ligesom der vil komme mere indhold eksklusivt for abonnenter.

Udover at følge Superliga-truppen tæt vil man komme tæt på vores hold fra Brøndby Masterclass, når man som abonnent får adgang til kampene fra U17 og U19 og selvfølgelig også Reserveligaen og træningskampene i sommer- og vinterpausen.

Du kan downloade den nye udgave af Brøndby Indefra til iPhone her og til Android-mobiler her.