Bittert Champions League-exit for kvinderne

01.11.2019 16:00

Torsdag aften skulle kvinderne igen i aktion i Champions League, hvor Glasgow City FC ventede i Skotland i returopgøret. Første opgør endte med et nederlag til de blågule på 2-0, selvom de var i kontrol i store dele af kampen. Det blev alligevel tæt på, da Brøndby IF fik hentet den to-målsføring i ordinær tid, men da det hele skulle afgøres på straffespark, var det desværre skotterne, der tog det længste strå.

Assistenttræner Claus Jensen var meget skuffet ovenpå det samlede nederlag.

- Vi stod med en meget tom følelse, for vi var i fuld kontrol og har flere muligheder for at afgøre det hele i ordinær spilletid. Men det var som om, at vi blev mere rystede og bange og jo mere tid, der gik. Men vi skulle have vundet klart, og derfor er det en rigtig skidt og tom følelse, man står med efter kampen.

Claus Jensen er ikke i tvivl om, hvem der var det bedste mandskab over de to kampe, men heldet ville ikke tilsmile de blågule, der måtte indkassere to selvmål på hjemmebane, og det blev afgørende i sidste ende.

- Opgøret blev heller ikke afgjort i går – den blev afgjort på hjemmebane. Vi var klart det bedste hold over de to kampe, det kan der ikke være nogen tvivl om, men man skal score på sine chancer, ellers bliver det svært at gå videre i Champions League. Udfordringen er, at vi lavede to selvmål på hjemmebane og blev snydt for et straffespark. Havde vi nu bare undgået det ene selvmål eller fået det straffespark, så havde det jo set helt anderledes ud.

- Det er frygteligt, det er skuffende, det er pisse ærgerligt, det er grimt - det er alt, kan man sige. Det er en ubarmhjertig måde at afgøre en fodboldkamp på.

Selvom skuffelsen er stor hos assistenttræneren, så kan han sagtens tage flere positive ting med fra kampen.

- Men vi kan tage rigtig meget med fra kampen, for vi spiller rigtig godt. Vi viser god attitude, god moral og tro på tingene. Vi kan faktisk tage det hele med, undtagen resultatet.

Foto: Joh Foto