30. OKTOBER 2019 kl. 22:30
Kaiser: Det er en kæmpe skuffelse

Onsdag aften var SønderjyskE forbi Brøndby Stadion, hvor slaget i fjerde runde af Sydbank Pokalen skulle stå. Det blev desværre ikke med Brøndby IF som vinder, selvom de blågule kontrollerede langt størstedelen af kampen. Det var også en meget skuffet Dominik Kaiser, der efter kampen satte nogle ord på nederlaget.

- Vi havde dem helt sikkert under kontrol med en masse boldbesiddelse, men når det virkelig gjaldt foran mål, så var vi ikke gode nok i dag. Vi var ikke skarpe nok i vores afslutninger, og vi var ikke gode nok til at finde hinanden i gode positioner foran mål. Vi kontrollerede helt sikkert hele kampen, men vi fik intet ud af det, og det er en kæmpe skuffelse, fortæller tyskeren.

Det var et SønderjyskE-mandskab, som stod rigtig dybt og kompakt på deres egen banehalvdel, og det blev en lidt for stor nød at knække for Brøndby-offensiven.

- De forsvarede godt og havde altid 7-8 spillere bag bolden, men vi skulle have taget bedre beslutninger med bolden, have haft mere fart på den sidste tredjedel og have slået bedre indlæg. Det var ikke godt nok i dag. Vi havde så mange situationer, hvor vi var tæt på deres felt, men vi fik ikke noget ud af det.

- Det er fodbold. Nogle gange er det sådan, at modstanderen har én situation, hvor de scorer på en kontra eller en dødbold. De stod meget dybt, men fik scoret, og det er hårdt, siger midtbanemanden.

Foto: Arnason.dk