26. OKTOBER 2019 kl. 08:10
Hermannsson: Tillid gør os stærkere

- Vi har alle sammen tillid til manden ved siden af os, og det gør os stærkere – individuelt og som enhed.

Det er Hjörtur Hermannssons vurdering af den defensive forbedring, der har været i de sidste to kampe, hvor det blågule forsvar har holdt modstanderne nede på et minimum af chancer.

Den islandske landsholdspiller har derfor også ro i maven i forhold til kampen mod Randers FC i morgen.

- Vi har i de seneste to kampe lukket ned for et fysisk stærkt hold i FC København og et hold, der er er farlige og dygtige på omstillinger i Lyngby. Det giver en stærk tro på, at vi kan fortsætte de gode præstationer og resultater og bygge en stime sammen.

- De to præstationer giver selvtillid, og den selvtillid skal vi bruge i kampen mod Randers FC. De kommer til Brøndby Stadion og vil formentlig stå en smule dybt og kompakt, så derfor skal vi være skarpe i opbygningsspillet og holde koncentrationen i defensiven gennem alle 90 minutter, siger Hermannsson og tilføjer:

- Vi har i bagkæden masser af tillid til de offensive kræfter på holdet. De skal nok gå ud og skabe chancer nok til at vinde kampen, og hvis vi selv kan holde nullet, gør vi samtidig deres job lettere. Så skal de kun score en enkelt gang, for at vi kan tage alle tre point.

Randers FC ligger på en fjerdeplads i 3F Superligaen og kommer senest med et nederlag mod FC Midtjylland, men inden da stod den på fem sejre i træk. Det er noget, Hermannsson og resten af truppen er opmærksomme på, men for Brøndby IF’s nummer 6 skal det ikke skræmme.

- Randers havde sat en god stime sammen, der blev stoppet sidste weekend, og står det til mig, kommer de til at vente i hvert fald en runde mere, før de eventuelt kan begynde på en ny stime.

Du kan købe billet til kampen mod Randers FC her, og inden kampen er der masser af aktiviteter på og omkring stadion. Det kan du læse mere om her.

Foto: Getty Images