Faninfo til hjemmekampen mod Randers FC

23.10.2019 13:25

På søndag er der igen fodbold på Brøndby Stadion, når Randers FC kommer på besøg, og som sædvanlig vil der foregå en masse aktiviteter i Fanzonen, Familie Loungen og Ebbe Skovdahl Fan Lounge inden kampen. Få et overblik over programmet her.

Bolden ruller igen i Fanzonen
Der er masser af bold på programmet i Fanzonen til dagens kamp. Stillingen i 3F Superligaen er tæt i øjeblikket, og før kampen kan du blandt andet se opgøret mellem to af de hold, der ligger lige efter Brøndby IF i tabellen, når OB møder FC Nordsjælland på hjemmebane.

Dagen byder også på en sportslig optakt, som vi præsenterer i samarbejde med Betfair og 3point.dk. Her vil Simon Tibbling kigge forbi scenen, og her kan du blandt andet få hans syn på skiftet til 3-5-2-systemet.

I dagens Kahoot-quiz stiller vi skarpt på de to hold, og her har du mulighed for at vinde den nye navy sweatshirt fra Brøndby Shoppen.

Der vil som altid være rig mulighed for at stille sulten i København Mad & Markeds food trucks, som denne gang byder på burgere fra Hungry Dane, steak-sandwich fra Fuego og falafel og oksespyd fra Mamati.

Som noget nyt er mulighed for at opbevare tasker og andre genstande i den nye garderobe ved indgangen til Fanzonen. Du kan læse mere her.

Du kan som sæsonkortholder nyde godt af det sædvanlige tilbud i åbningstimen, hvor der vil være rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer den første time, så en øl koster 35 kr. og en sodavand 20 kr.

Program i Fanzonen

Kl. 13:00-14:00
Rabat til sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- og Sodavand 20,-

Kl. 13:00
Food trucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise

Kl. 13:00
3F Superliga på skærmene: Hobro IK - Silkeborg IF

Kl. 13:45
Quiz på skærmene: Test din paratviden om Brøndby IF - Randers FC i Kahoot-quizzen

Kl. 14:00
3F Superliga på skærmene: OB - FC Nordsjælland

Kl. 14:55
Sportslig optakt i samarbejde med Betfair og 3point.dk: Simon Tibbling gæster scenen

Kl. 16:00
Kampstart: Brøndby IF - Randers FC

Kl. 16:45
Pause i kampen: Fanzonen er åben

Ca. kl. 17:50
Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt

Simon Tibbling gæster Ebbe Skovdahl Fan Lounge
Du kan også varme op til dagens kamp i Ebbe Skovdahl Fan Lounge, hvor der også vil være besøg af Simon Tibbling før kampen. Husk, at du som altid har mulighed for at købe pølser og flæskestegssandwich i loungen.

Vær med til at lave en tifo i Familie-afsnittet
Dommeren fløjter begivenhederne i gang allerede kl. 16:00, og det tidlige kamptidspunkt giver en oplagt anledning til at tage de mindste Brøndby-fans med på stadion. Familie Loungen har som altid åbent, og der vil være mulighed for flere sjove aktiviteter.

På tribunen i familie-afsnittet vil der til denne kamp blive forberedt en flag-tifo, hvor alle børn og forældre i familie-afsnittet får mulighed for at skabe en gul og blå kulisse, når spillerne løber på banen.

Der vil til dagens kamp være mulighed for at lave dit eget Halloween-pynt i samarbejde med Søstrene Grene og mulighed for at deltage i vores FIFA skills-konkurrence i eSport-området, hvor du kan vinde et signeret FUT-kort.

Så skynd dig at få fat i billetter til dette afsnit, da der er et begrænset antal pladser.

Program i Familie Loungen

Kl. 14:00
Familie Loungen åbner med aktiviteter både inde og ude

Kl. 14:40-15:00
En Brøndby-spiller kigger forbi til autografer

Kl. 14:30-14:50
Besøg fra Nanok

Kl. 15:50
Flag-tifo i familie-afsnittet og J. Jensen-tribunen

Kl. 16:00
Kampstart og Familie Loungen lukker i 1. halvleg

Kl. 16:45
Familie Loungen åbner igen til pausen og 2. halvleg

Kl. 18:00-18:30
Kampen slutter
Familie Loungen har ekstraordinært åbent, så man lige kan lege færdig, inden man skal hjem.

Samarbejdsklubdag 2019
En masse børn og voksne fra vores 33 samarbejdsklubber og venskabsklubber er inviteret til en fantastisk dag på Brøndby Stadion til kampen mod Randers FC.

Bag J. Jensen-tribunen vil der være opstillet en Samarbejdsklub Fanzone, som fra kl. 14:30 vil byde på en masse sjove aktiviteter i form af fodbolddart, pannabaner, speedcage, hoppeborg og præcisionsnet. AL-Bank og SPORTMASTER er gået sammen om at sponsorere præmier til dagen, som kan vindes i en fodbolddart- og speedcagekonkurrence.

Alle deltagere fra samarbejdsklubberne vil få plads på nedre afsnit på J. Jensen-tribunen, hvor der vil blive opsat en tifo, så alle børn og voksne kan flage og være med til at skabe stemning til kampen. Derudover vil indløbsbørnene til kampen være repræsentanter fra 22 af samarbejdsklubberne, og de vil hver i sær være iført deres eget klubtøj. I pausen vil cirka 1400 børn og voksne fra samarbejdsklubberne løbe hyldestrunde rundt om banen.

Der er kampstart på Brøndby Stadion kl. 16:00, og hvis du ikke har købt billet endnu, kan du gøre det her.

Foto: Getty Images