25. OKTOBER 2019 kl. 08:02
Schwäbe: Det gode samarbejde betyder meget

I de sidste to runder af 3F Superligaen er det blevet til to sejre og en målscore på 6-1. Det ene mål imod var et uheldigt selvmål, og antallet af chancer, der er blevet skabt mod Marvin Schwäbes mål i de to kampe, er holdt på et minimum.

Den tyske målmand er tilfreds med præstationerne, og frem mod kampen på søndag mod Randers FC peger han på grunde til den defensive ro og stabilitet.

- Det nye spilsystem har været godt for os, men det gode samarbejde, vi i hele defensiven er fundet ind i, betyder også meget. Andreas Maxsø og Sigurd Rosted er stadig forholdsvis nye i truppen, men de er lette at spille sammen med. De er spillere, der ikke er låste i deres måde at gøre tingene på, så det giver flere muligheder for at løse udfordringer sammen som en enhed. 

- Stabiliteten er god lige nu, og det skal den fortsætte med at være mod Randers FC på søndag. De ligger lige bag os i tabellen, og vi skal gå ud og sætte en streg under, hvorfor det er os, der ligger på tredjepladsen og ikke dem. Og som målmand betyder det altid lidt ekstra at spille til nul, så det går vi alle sammen selvfølgelig efter igen.

Hvis du tror, at Marvin Schwäbe kan holde buret rent mod Randers FC, kan du i skrivende stund få odds 3,25 hos Betfair.

Lyngby BK og FC København har været to spillemæssigt forskellige modstandere, men begge kampe er resulteret i to sikre sejre. Randers FC bliver en helt tredje udfordring, men det betyder ikke det store for Marvin Schwäbe. På kampdage skal modstanderen besejres, og så er det lige meget, hvad de hedder eller hvordan de spiller.

- Randers FC er et anderledes hold end Lyngby, og Lyngby er et anderledes hold end FC København, men hvis vi vil nå vores målsætning, skal vi kunne slå alle typer af hold. Det skal ikke være afgørende, hvilket hold vi møder, for hvis vi spiller op til vores bedste, så kan vi vinde over alle holdene i 3F Superligaen.

Hvis du ikke har sæsonkort eller allerede købt billet til kampen på søndag, kan du finde din billet lige her.

Husk, der er gang i både Fanzonen, Familie Loungen, Ebbe Skovdahl Fan Lounge inden og efter kampen. Du kan få dagens program her.

Foto: Getty Images