---
Emil Riis Jakobsen (3 point)
Mathias Nielsen (6 point)

Vinkler om kampen
Det er Superligakamp nr. 38 mellem Brøndby IF og Randers FC. Statistikken siger 20 sejre til Brøndby IF, 10 uafgjorte og syv nederlag samt en målscore på 60-35 set med Brøndby IF’s øjne.

Brøndby IF er uden nederlag i de seneste 12 Superligakampe mod Randers FC, der er endt med syv sejre og fem uafgjorte. Seneste nederlag til Randers FC daterer sig således til september 2014, hvilket er identisk med seneste tabte Superligakamp mod Randers FC på Brøndby Stadion.

Brøndby IF har ikke spillet uafgjort siden indeværende sæsons første Superligakamp, hvor modstanderen var… Randers FC. Heller ikke på Brøndby Stadion har uafgjort været resultatet længe, ikke siden marts 2019, hvilket ikke er overgået siden de 14 hjemmekampe i træk uden uafgjort i perioden maj 2008-april 2009.

Brøndby IF vil med en sejr over Randers FC tage den tredje sejr i træk i Superligaen for første gang siden maj-juli 2019. Hvis det samtidig lykkes Brøndby IF at score mindst tre mål for tredje Superligakamp i træk, vil det være første gang siden april 2018, at denne bedrift præsteres af Brøndby IF.

De 95 mål i de 37 tidligere Superligakampe mellem Brøndby IF og Randers FC er meget skævt fordelt. Således er knap 32 pct. af målene (30) scoret i første halvleg, hvorimod godt 68 pct. af målene (65) er scoret i anden halvleg med 31 scoringer alene i det sidste kvarter (76’-90’).

Ud af de 37 tidligere Superligakampe mod Randers FC har Brøndby IF scoret først i 23 tilfælde, hvilket har resulteret i 20 sejre, to uafgjorte og ét nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 12 tilfælde, hvilket aldrig har givet Brøndby IF én sejr, men seks uafgjorte og seks nederlag.

Brøndby IF er sæsonens mest scorende klub med 25 scoringer efter 13 Superligakampe, hvoraf mere end halvdelen (13) er scoret i det sidste kvarter i hver halvleg. De 25 mål er fordelt på otte spillere, men seks af disse har kun scoret ét mål, hvorfor Kamil Wilczek (12) og Dominik Kaiser (7) har stået for mere end tre-fjerdedele af målene.

Det er Brøndby IF’s 23. Superligakamp med Jens Maae som dommer, hvilket som oftest resulterer i point, når kampen foregår på Brøndby Stadion (5V-4U-1T). I hans 10 tidligere optrædener på Brøndby Stadion har det endnu ikke været nødvendigt for Jens Maae at fløjte for straffespark eller at udvise en spiller.

Brøndby IF har tidligere spillet fem DM-kampe på datoen 27. oktober og har fortsat det første nederlag til gode. De tre kampe på Brøndby Stadion endte alle med sejr til Brøndby IF, hvorimod de to kampe på udebane endte med pointdeling.

Niels Frederiksen står på sidelinjen i sin 150. kamp som træner i Superligaen. Han opnåede 66 Superligakampe som træner for Lyngby BK, 70 Superligakampe for Esbjerg fB og vil mod Randers FC opnå sin 14. Superligakamp for Brøndby IF.

Marvin Schwäbe kan opnå sin Superligakamp nr. 50 i sin officielle kamp nr. 65 for Brøndby IF.