Ole Palmå: Nye målinger skal hjælpe med at finde den rette løsning

25.10.2019 10:00

Brøndby IF og Rambøll har det sidste år arbejdet tæt sammen om at finde den rette renoveringsløsning af henholdsvis de nedre afsnit på den sydlige og nordlige tribune. Til efterårets resterende hjemmekampe vil man foretage yderligere tests og målinger for at komme nærmere en løsningsmodel, forklarer administrerende direktør Ole Palmå.

- Vi arbejder tæt sammen med vores rådgiver Rambøll om at finde den rette løsning for renoveringen af de nedre afsnit på den sydlige og nordlige tribune, for vi har alle et stort ønske om, at Sydsiden igen kan vende tilbage i fuld sving. Opbakningen, som Sydsiden leverer, er uovertruffen, og derfor er renoveringen en vigtig prioritet for os.

- Til de resterende fem hjemmekampe i dette efterår gennemfører vi derfor sammen med Rambøll en række målinger af betonelementerne på den sydlige tribune for at afdække nogle af de mulige løsningsmodeller, vi arbejder på. Til søndagens kamp mod Randers FC betyder det helt konkret, at vi, som en del af disse målinger, fjerner den ene af de to midlertidige afspærringer på den sydlige tribune og opsætter sæder. Der vil derfor kun være ét afspærret område på den sydlige tribune til søndagens kamp.

Du kan læse yderligere information om kampen mod Randers FC her, og har du endnu ikke sikret dig billet, kan du gøre det her.