24. SEPTEMBER 2019 kl. 09:25
Larsson: Den gule trøje skal betyde noget specielt

For spillertruppen bliver 3F Superligaen sat på pause for en stund. I morgen står den nemlig på pokalbold i Skive, hvor vi træder ind i tredje runde af Sydbank Pokalen.

For Brøndby-spillerne bliver det en mulighed for at rejse sig efter kampen i Esbjerg, og der skal mere end bare en sejr på bordet, understreger Johan Larsson.

- Først og fremmest skal vi vise, at vi er et tophold i Superligaen, og at vi spiller mod et hold fra 1. division. Det skal vi gøre fra første fløjt. Vi skal tage initiativet og vise, at vi er det bedste hold. Vi skal have respekt for Skive, men vi skal stadig vise, at vi er et bedre hold, siger højrebacken, der langt fra er tilfreds med præstationen i søndags i Esbjerg.

- Det skal betyde noget specielt at tage den gule trøje på og få lov til at kæmpe for Brøndby IF. Det synes jeg, vi manglede lidt i søndags, så der skal vi steppe op.

- Det handler først om én selv. Man er nødt til at vise, man er god nok til at være med her, og det er vi alle sammen, og vi gør alt, hvad vi kan, men vi må ikke fejle så meget, som vi gjorde mod Esbjerg. Vi har analyseret kampen fra i søndags og lagt den bag os. Nu gælder det om at se fremad og få oprejsning.

Selv om truppen tager til Skive for at gå videre i Sydbank Pokalen, så er det for Johan Larsson ikke helt ligegyldigt, hvordan den sejr skal komme i hus.

- For mig handler det om ydmyghed. Man er ikke bedre end sin seneste kamp, og du kan tale om, hvor mange mål du har scoret, og hvor mange assists du har lavet, men alt det er ligegyldigt, når kampen starter, for så står der 0-0 på tavlen.

- Først handler det om at vinde og komme videre i pokalen, men det er ikke ligegyldigt, hvordan vi vinder. Her i Brøndby IF handler det om at vinde kampe og få resultater, og når vi ikke gør det, så er der noget galt, så sejren er første prioritet, men vi skal også levere en god præstation, understreger han.

Kampen bliver spillet på Hancock Arena med kickoff kl. 19:30. Brøndby Support sender busser af sted til kampen, og det – samt resten af faninformationerne til kampen – kan du læse lige her.

Foto: Getty Images