Josip Radosevic: Det bliver en hård kamp

21.09.2019 12:05

Når uret runder 16:00 i morgen, står den for vores vedkommende på 3F Superliga-bold i Vestjylland, hvor Esbjerg fB venter på Blue Water Arena. De blågule har på det seneste haft det svært i Esbjerg, og spørger man Josip Radosevic, så bliver det heller ikke nogen let kamp.
 
- Jeg forventer endnu en hård kamp mod Esbjerg fB. Vi skal være godt forberedte, godt strukturerede, og så skal vi have tro på vores egne evner. Vi ved, at vi kan skabe mange chancer med vores spillestil, så længe vi er gode på bolden og tager gode løb for hinanden, så vi kan finde rummene og udnytte dem. Hvis vi gør det, og vi samtidig er klogt struktureret, når vi forsvarer, så tror jeg, at vi kan skabe et godt resultat i Esbjerg, siger midtbaneslideren.
 
Drengene fra Vestegnen gik på landsholdspause efter to nederlag til AGF og FC Midtjylland og et spækket kampprogram. Radosevic føler, at pausen faldt på et tørt sted, hvor der var behov for at få ladet batterierne op og for at få spillet truppen sammen.
 
- Landsholdspausen kom på et godt tidspunkt efter en masse kampe på kort tid, hvor vi var blevet en smule trætte rent fysisk. Men nu har vi fået nogle nye ansigter ind og fået tid til at spille os sammen som hold, så vi har været igennem en god forberedelse, og vi føler os klar til de næste fire-fem kampe, inden den næste landsholdspause kommer, men vi fokuserer selvfølgelig stadig kun på én kamp ad gangen.
 
Sejre giver smil på læben og selvtillid, og det er vigtigt for en trup, at spillerne har tro på deres egne evner og på, at de kan skabe gode resultater hver weekenden. Derfor er det vigtigt for Josip Radosevic, at der bliver bygget på sejren i søndags.
 
- Stemningen i truppen er rigtig god ovenpå sejren over FC Nordsjælland. Nu handler det om at bygge videre på den positivitet og få noget momentum med flere gode præstationer og sejre. Alle arbejder hårdt på træningsbanen og er klar til at give sig fuldt ud, så vi kan få en sejr med hjem fra Esbjerg, fortæller Josip Radosevic.
 
Hvis du skal med til Esbjerg i morgen, kan du læse faninformationerne og købe billet her.
 
Foto: Getty Images