1. SEPTEMBER 2019 kl. 10:25
Larsson: Dejligt at være tilbage

Kl. 18:00 går det løs i Herning, når FCM er modstanderen. Brøndby-mandskabet kan forvente massiv opbakning fra det udsolgte udebaneafsnit på MCH Arena, og en af dem, der formentlig kan forvente sig ekstra opbakning, er hjemvendte Johan Larsson. 

Den svenske back er med i truppen til aftenens kamp, og selvom han først var tilbage i Brøndby i tirsdags, er det hele gået hurtigt med at finde sig til rette i omklædningsrummet igen og være med på træningsbanen med de andre holdkammerater.

- Det har været rigtig godt. Det hele er gået hurtigt, men jeg har følt mig frisk, og kroppen har det fint. Jeg var lidt nervøs for, om der var for meget rust, der skulle bankes af, men det har slet ikke været slemt, selvom jeg selvfølgelig lige skulle op i tempo. Jeg har jo trænet med bold og holdt mig i form, så det handler mere om at få presset og returløbene helt tilbage på rygraden igen.

 -Jeg kender jo stadig mange af gutterne, så man kan ikke undgå at ryge ind i de samme roller som før. Men der er en del nye ansigter, som jeg lige skal lære at kende, men generelt er det bare dejligt at være tilbage, og jeg synes, det hele er gået meget naturligt og nemt, fortæller Larsson.

Når modstanderen senere i dag hedder FC Midtjylland, er det derfor en tændt Johan Larsson, der træder ind på MCH Arena. Og selvom han mest har fulgt de blågule resultater fra Frankrig, er han klar over, hvilken opgave der venter i aften.

- Det er et godt hold. Jeg har selvfølgelig ikke fulgt så meget med i deres gøren og laden det seneste stykke tid, men jeg ved jo, hvad de står for, og det er stadig et meget stærkt hold, som altid er med i toppen. Det plejer altid at være opgør med mange scoringer og mange chancer til begge hold, så det handler om at prøve at få kontrol over kampen og få overtaget før den anden. 

- Vi skal være kontrollerede i både offensiven og defensiven, så vi ikke render ind i deres omstillinger. Og så er det bare vigtigt – især mod FCM – at vi spiller på vores præmisser og ikke går ind i slåskampe med dem, for det er et meget fysisk hold.

Der er helt udsolgt blandt de medrejsende Brøndby-fans, så har du ikke fået billet til kampen, kan du se den på 3+, ligesom Brøndby Live opdaterer direkte fra stadion.