18. AUGUST 2019 kl. 07:55
Niels Frederiksen: Vi skal ud og skabe resultater

Den sidste udenrigstur til en gældende fodboldkamp er taget for Brøndby-truppens vedkommende, og skal der komme flere af den slags næste sæson, så er kravet til spillerne klart.

- Det handler om rent mentalt at sige til sig selv, ”at nu er det overstået, desværre,” og så er der én ting der tæller; hvis man gerne vil i Europa igen – og det vil vi jo gerne – så skal vi ud og skabe resultater i den her Superliga-sæson, understreger cheftræner Niels Frederiksen.

Han og resten af træner-teamet har haft rigeligt at se til med de mange kampe i ind- og udland og forskellige turneringer i sæsonens første måned, men det har ikke været svært at skille tingene fra hinanden.

- Som træner-team har vi kigget på Europa League og Superligaen hver for sig, for det er forskellige måder, man griber kampene an på. Det betyder ikke, at vi ikke skal lære af de fejl, der blev begået mod Braga, men udgangspunktet er, at vi kigger på Superliga-kampene, og så arbejder vi ud fra det.

- Mod AaB skal vi først og fremmest være landet mentalt, og så skal vi have stillet et hold, der også fysisk er frisk. Vi lavede jo nogle udskiftninger tidligt i kampen mod Braga, som nok skal hjælpe os lidt på vej, og så er det vigtigt, at vi får dæmmet op for AaB’s dygtige, offensive profiler, og selv får skabt det, vi skal skabe i kampen, lyder det fra Niels Frederiksen, der har nydt at se unge talenter som Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm, Anton Skipper og nu også Peter Bjur gå ind og gribe chancen, når de har fået den.

- Det er bestemt betryggende at se dem, der er kommet ind og har fået chancen – om det så har været på grund af de mange kampe eller skader – har de gjort det fint. Det giver da en tryghed, at de, der ikke har spillet så meget indtil nu, kan gå ind og levere.

På søndag mod AaB er der god chancer for at se Masterclass-talenterne få mere spilletid, og din billet til kampen kan du købe her.

Der er selvfølgelig gang i både Fanzonen og Familie Loungen, og programmet kan du blive klogere på her.

Foto: Getty Images