16. AUGUST 2019 kl. 13:01
Lindstrøm: Nu handler det om at se fremad

På søndag ruller bolden allerede igen for Brøndby-spillerne. Det bliver i opgøret mod AaB hjemme på Brøndby Stadion, og der er tre point til kontoen i 3F Superligaen på spil.

Der har været mange fokusskift fra Europa League-kvalifikationen til 3F Superligaen og tilbage igen, men det har ikke været et problem, fortæller Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm.

- Det starter nu, og vi skal gå efter sejren på hjemmebane mod AaB. Skuffelsen fra i går skal parkeres, og så skal vi forberede os grundigt på kampen på søndag.

- Det er ikke svært at skifte fokus fra den ene kamp til den anden eller den ene turnering til den anden. Det vænner man sig til som fodboldspiller, for der kommer så mange kampe, så det ligger naturligt, lyder det fra ’Jobbe’.

Den unge offensivspiller ser frem til igen at spille på hjemmebane. Nu skal fokus kun rettes mod ligaen, og med skader til Simon Tibbling og Mikael Uhre kan det give mulighed for endnu mere spilletid for det unge talent.

- Man glæder sig til at komme tilbage til Brøndby Stadion og spille der. Vi er ude af Europa League, så nu handler det om at se fremad og komme videre.

- Med både Tibbling og Uhre ude åbner det lidt døren for mig, men jeg arbejder altid hårdt for at komme til at spille hver kamp. Det er irriterende for holdet, at de to er skadet, for det er dygtige spillere, og vi har brug for dem, men det kan også være min chance.

Hvis du tror, at 'Jobbe' bliver kampens første målscorer på søndag mod AaB, kan du i skrivende stund få odds 10.0 hos Betfair.

Nu gælder det dog ikke tanken om spilletid, men om den bedst mulige holdmæssige forberedelse til søndagens kamp.

- Forberedelserne til AaB starter allerede i dag og til træningen i morgen, hvor vi træner taktisk og finpudser, hvad vi skal gøre til den kamp, så vi skal nok være helt klar til søndag.

Har du ikke allerede købt billet til opgøret mod aalborgenserne, kan du sikre dig din plads på Brøndby Stadion her.

Der er selvfølgelig gang i både Fanzonen og Familie Loungen, og programmet kan du blive klogere på her.

Foto: Getty Images