11. AUGUST 2019 kl. 21:10
Niels Frederiksen: Glad for sejr og clean sheet

Det endte med en dejlig 2-0-sejr over Hobro IK søndag aften. Begge mål blev sat ind i anden halvleg af Kamil Wilczek, og efter opgøret satte cheftræner Niels Frederiksen ord på kampen.

- Jeg synes, vi kommer forfærdelig dårligt ud til de første 15-20 minutter, og vi bliver domineret af et Hobro-hold, der trykker os tilbage på banen. Men vi kommer bedre ind i kampen og laver også et formationsskifte til 4-4-2, fordi vi troede på, at det kunne give os noget mere kontrol over kampen. Og det giver os mere kontrol både defensivt og offensivt, fortalte Niels Frederiksen, der kunne se Kamil Wilczek lukke kampen med sine to mål i anden halvleg.

Og især det første mål glædede cheftræneren.

- Det er jo sådan noget, vi gerne vil - at spille og løbe kvikt og bruge få berøringer foran modstanderens mål. Så det var flot samarbejde mellem Hedlund og Kamil.

Niels Frederiksen måtte desværre også se Simon Tibbling forlade banen på krykker i anden halvleg, men det er stadig for tidligt at komme med en diagnosticering af den svenske kantspiller.

- Status på ham er, at han har fået et slag på foden og muligvis også et lille vrid. Vi kommer til at tage et billede af det i morgen for at være helt sikre på, hvordan det ser ud.

Du kan se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images