8. AUGUST 2019 kl. 11:59
Jung: Vi skal turde presse dem

I aften kl. 18:30 fløjtes første kamp i tredje runde af Europa League-kvalifikationen i gang. Modstanderen er SC Braga fra Portugal, og de kommer med en sydeuropæisk spillestil, som det ikke er ofte, man får lov til at møde på de skandinaviske breddegrader.

For Anthony Jung er opgaven i aften klar, og der kan måske hentes lidt hjælp fra kampene mod en hjemlig modstander.

- Det bliver en anden spillestil, vi skal møde mod Braga. Den minder måske lidt om FC Nordsjælland, som vi kender fra Superligaen, der prøver at spille hurtigt og finde de korte løsninger og pasninger. Derfor skal vi turde presse dem, når vi kan, og chancerne byder sig og på den måde få kampen over på vores præmisser så godt, som vi kan, og så tage kampen, som den udvikler sig, forklarer venstrebacken.

Mod et offensivt mandskab som SC Braga kan der komme ekstra pres på forsvaret, men i spillet med bolden er det vigtigt for Jung og holdkammeraterne, at de holder hovedet koldt og fastholder deres tilgang til egen spillestil.

- Det er altid godt at vide, hvad man vil med bolden, inden man får den. Det kommer ikke til at ændre sig i forhold til, hvordan vi spiller normalt. Men det er vigtigt at turde spille fremad, når vi erobrer bolden.

- Når vi spiller hjemme, skal vi vise dem, at de er på udebane, så vi skal sætte dem under pres, hver eneste gang vi får muligheden. Hvis vi får succes med presset, så skal vi også have selvtilliden til at udnytte det og få momentum på vores side, siger Brøndby IF’s nummer 3.

Når turen i næste uge går til Braga i det nordvestlige Portugal, vil Anthony Jung meget gerne have et godt resultat med i bagagen for at øge chancerne for avancement til playoff-runden.

- Vi går efter at vinde, men vi vil også rigtig gerne holdet nullet. Vi spiller på hjemmebane, så vi går efter sejren, og vi kan slå alle hold. Vi skal ikke være bange for nogen på Brøndby Stadion, og fansene kommer som altid til at gøre deres for at hjælpe os fremad.

Fanzonen er allerede åben fra kl. 15:30, og der er god mulighed for at få lækker aftensmad i opstillede food trucks, hvor der blandt andet vil være steak-sandwiches og flæskestegs-sandwich fra henholdsvis Fuego og Det Griser.

Du kan se programmet for Fanzonen her, hvor der er mulighed for at vinde en rejse for to til Playitas med Apollo.

Har du ikke allrede købt billet til kampen mod SC Braga, kan du sikre dig din plads på stadion her.

Foto: Getty Images