Faninfo til hjemmekampen mod SC Braga

06.08.2019 11:30

På torsdag starter tredje runde i Europa League-kvalifikationen, når SC Braga kommer på besøg til. hvad der forhåbentlig bliver endnu en stor europæisk aften på Brøndby Stadion. Vi har som altid et program klar til Fanzonen, så vi sammen kan varme op til kampen.
 
Europa League-opvarmning i Fanzonen
I Fanzonen varmes der op til aftenens brag med livemusik fra scenen. Her vil Neil Brophy sidde klar fra åbningen og spille dagen i gang.

Der vil som altid være Kahoot-quiz, som i dag er med fokus på de europæiske opgør, hvor du kan vinde den nye hjemmebanetrøje og være med i konkurrencen om en tur for to til Playitas, Spanien. Hovedpræmien udtrækkes blandt alle vindere fra hver enkelte kamp.

På skærmene kan du gense højdepunker fra Brøndby IF’s europæiske historie. Derudover vil der som altid være sportslig optakt, som vi præsenterer i samarbejde med 3point.dk, hvor dagens startopstilling også annonceres. Food trucks fra Københavns Mad & Marked vil være klar fra åbningen, så du kan få stillet sulten, og vi har som sædvanligt rabat til sæsonkortholdere den første time, så en øl koster 35 kr., og en sodavand 20 kr.
 
Program for dagen
 
Kl. 15:30
Fanzonen åbner
 
Kl. 15:30-16:30
Rabat til Sæsonkortholdere på drikkevarer. Øl: 35,- Sodavand: 20,-
 
Kl. 15:30
Food trucks fra Københavns Mad & Marked sørger for noget godt at spise
 
Kl. 15:30
Neil Brophy spilller fra scenen
 
Kl. 16:30
Quiz på skærmene. Test din paratviden om Brøndby IF – S.C. Braga og vær med i konkurrencen om en rejse for to personer til Playitas sammen med Apollo
 
Kl. 16:45
Neil Brophy spilller videre
 
Kl. 17:25
Startopstilling og sportslig optakt i samarbejde med 3point.dk
 
Kl. 18:30
Kampstart: Brøndby IF – SC Braga
 
Kl. 19:15
Pause i kampen: Fanzonen er åben
 
Kl. 20:20 ca.
Slutfløjt: Fanzonen er åben til nedtakt
 
Har du ikke købt billet til hjemmekampen mod SC Braga, kan du gøre det her.