6. AUGUST 2019 kl. 14:20
Radosevic inden torsdag: Det bliver en god kamp

På torsdag er der endnu engang lagt op til en europæisk aften på Brøndby Stadion, når portugisiske SC Braga kommer på besøg. Det gælder den første kamp i Europa League-kvalifikationens tredje runde, og det er derfor vigtigt at få et godt resultat inden returkampen i Portugal.

Josip Radosevic forventer at møde et mandskab, der kommer til Brøndby for at spille hurtigt fodbold.

- Jeg har et grundlæggende kendskab til Braga og den portugisiske liga. Det er en stærk liga og også et stærkt hold med mange dygtige spillere. Det er tekniske spillere, og de vil gerne spille hurtigt fodbold, så der er ingen tvivl om, at det bliver en kamp med fart på, fortæller midtbanekrigeren, der dog har allermest fokus på sit eget spil frem for gæsternes.

- Det vigtige i sådan nogle europæiske kampe er at være fokuseret på sin egen taktik. Vi møder så mange forskellige spillestile, vi ikke kender på forhånd, så det er endnu vigtigere, at vi ved, hvad vi skal gøre, når vi er på bolden, og når vi ikke er. Jeg tror, det bliver vigtigt på torsdag at holde kompaktheden og ikke lade dem få for meget plads. 

Skal give fansene noget at juble over
I søndags led vi et ærgerligt nederlag til AC Horsens, men på torsdag forventer den kroatiske midtbanespiller en helt anderledes kamp med en hel del flere chancer.

- Kampen mod Horsens var, som den nu engang var, og nu har vi fuldt fokus på Braga-kampen. Ud over at det aldrig nytter at dvæle ved et nederlag, bliver det også en meget anderledes kamp på torsdag. De kommer her for at spille fodbold, og det skal vi udnytte.

- Vi skal være kloge, og vi skal også turde at spille fodbold. Jeg er sikker på, at det bliver en god kamp, og vi har en god chance, hvis vi tør at spille fodbold med dem og få en masse tempo ind i kampen. Vi så sidste torsdag, hvordan stadionet kan gynge, og hvordan vi kan blive hjulpet frem af vores fans. Det skal vi udnytte, og det gør vi bedst ved at give dem noget at juble over.

Der er kampstart på torsdag kl. 18:30, og har du endnu ikke sikret dig billet, kan det klares lige her.

Der er også al mulig grund til at tage tidligt til Brøndby Stadion, hvor Fanzonen åbner 15:30. Læs mere om programmet her.

Kan Brøndby IF tage en sejr med til Portugal inden næste uges returkamp, giver Betfair lige nu odds 2,75 for et 1-tal.

Foto: Getty Images